Zakládám tohle téma, které se týká mé nové mapy Moravy, na které právě pracuji. Myslím si, že tato oblast ve Šturmu opravdu chybí a je docela důležitá jak z hlediska historie, tak i hry samotné.
Co se týká oblasti, tak se nachází mezi Brnem, Jihlavou (ta na mapě nebude), Kopřivnice a Trenčína. Takže se dá říct, že pěkně zasedá mezi mapou ČSR 1938, Slovenska a Ostravy.
Velikost mapy je něco kolem 4000 x 3000 pixelů, takže docela malá. Textury jsou použité od Lynxe a textura Květné zahrady a Velkého náměstí v Kroměříži je má práce.
Kdyby byl někdo ochoten nějak pomoci, tak ať klidně napíše, budu moc rád za každou pomoc. Nejvíce bych ovšem potřeboval textury kostelů a domů z mapy Slovenska, zkoušel jsem je najít na internetu, ale nic. Také jsem je pokoušel vytáhnout ze hry, ale nejdou potom otevřít. Potřebuji totiž retexturovat nějaké kostely, jako je Mořicův kostel (nic mu není podobné) a potom je dám, jako nový objekt.
Paráda toto je asi prvá mapa kde železničné stanice vyzerajú tak ako aj majú vyzerať . Textúry máš tiež pekné . Tú oblasť mám toť za kopcom super ! Teším sa .
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
Paráda toto je asi prvá mapa kde železničné stanice vyzerajú tak ako aj majú vyzerať . Textúry máš tiež pekné . Tú oblasť mám toť za kopcom super ! Teším sa .
Tak díky radko, mě to stavění ''do detailu'' totiž baví
No a nevíte někdo, jak to bude s Baťovým mrakodrapem?
Koukám koukám, to je kombinace fototextur a DT textur? Nebo jsi tak zručný kreslíř polí?
Mam na to vlastni patentovanou techniku Podkladem jsou mi letecke fotografie z kterych si vytvorim katalog materialu (hnede pole, zelene pole modre pole s remizkem), pohraji si z barvama, krivkami barev tak aby vypadali jako kresby a pak je nakamufluji do vysledne textury (s presahy). Presahy pak cyckicky nakopiruji a dotvorim tak aby ta sebe navezovaly. Nektere textury jsem pretvoril z jinych textur od vsemoznych kolegu grafiku podobnym principem.
Ono kazda fotografie jde upravit tak aby vypadala jako malba, vetsi problemem je vzdy aby dobre vypadala jak z male tak z velike vysky a aby nerusive zapadla.
Zdravím, aby jste viděli, že na téhle mapě stále pracuji, tak zde je pár fotek. Vrátil jsem se k texturám z mapy Slovenska, protože se s němy lépe pracuje.
Ivan Gašparovič o Balkánskych otázkach:
„Srbsko má veľmi výhodnú a peknú polohu pri mori.“
"Republika srbská a Biela Hora je ako Slovensko a Česko. V mnohom sú si podobné."
"Za najvážnejšiu otázku pri stabilizácii regiónu západného balkónu... ehm... balkánu..."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.