October 20 2025 12:03:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Problem s TF 3.01
smyre404
Zdar, po nainstalovani TF 3.01 sedim stale vysunuty do lava, v orginal hre to fungovalo vsetko ok, vie niekto poradit ? dik

ukazka
http://cdn.cztorr...OfjmBl_X6G
Upravil/a smyre404 dne 17-10-2013 23:35

Bierglass
Létej za "modré".Šklebící se

310_Pip
omg to je zase rada hodná inteligenta...

mám takový pocit, že jsi si blbě vycentroval rozhlížení ve freetracku (tedy pokud ho používáš), pokud se rozhlížíš myší, či nějak jinak, koukni do nastavení pohledů v ovládání, pokud na nic nepřijdeš zkus promazat cache a v poslední řadě nahrát původní *.ini soubory z "c:\Users\***\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover\" do toho adresáře "* - MOD"
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
smyre404
nadstavenie pohladov som skusal vsetko co ma napadlo (nepomohlo), to mazanie cache tiez aj s kopirovanim tych .ini suborov, aj podla tvojej rady vsetkych (predtym len 3 podla navodu ako instalovat TF)

na rozhliadanie pouzivam HAT, mam joy T16000, na vratenie pohladu do default z predu pouzivam button "fire" tusim zvycajne je to button 1 ...

nove zistenie - nefunguje mi to len v offline, v online mi to funguje ok jak v orginal hre ...

stretol sa niekto stym ?? dik za kazdu radu k veci
Upravil/a smyre404 dne 18-10-2013 16:59

Fiks
Tak jsem vypnul free track a namapoval klobouček a funguje to bez problémů.
Jede pan i snap view.Zkus dát na to centrování pohledu jiný tlačítko,jestli se to nesrovná.

smyre404
som z toho uplny K ...

este raz pre istotu opakujem, nefunguje mi to iba v offline, v online mi to ide
(ak to budete skusat skuste to v offline)

dalsie zistenia:
- aj ked nemam nikde nadstavene tlaciko "fire" (button 1, ale v CLOD je to joy+key0) vracia mi pohlad do predu z kabiny ale hned to preblikne uplne ako keby som sedel v lavo

- ked dam na ine tlacitko funkciu "reset view" alebo "return to front view" nefunguje spravne HAT

natocil som tu chybu, dufam ze to z toho videa bude aspon trosku jasne, co zleho sa tam deje ...
https://vimeo.com...

datelko
Na offline sa vy... Mrknutí

Fiks
Zajímavý,to vypadá jako by byli někde dva povely na jedno tlačítko.Mrkni do ovládacích panelů v systému a zkus jestli při stisku spínače někde neprobliknou dvě tlačítka,to by byla hw chyba.Pak se jěště podívej jestli hra nenačítá jiný nastavení ovládání při
offline a online,a mrkni jestli tam nemáš nělakej zdvojenej příkaz.
Jinak dneska vyšel patch 4.0,takže starou 3.01 si na netu už asi moc nezalítáš.

smyre404
Fiks napsal:

1 - Mrkni do ovládacích panelů v systému a zkus jestli při stisku spínače někde neprobliknou dvě tlačítka,to by byla hw chyba.

2 - Pak se jěště podívej jestli hra nenačítá jiný nastavení ovládání při
offline a online

3 - a mrkni jestli tam nemáš nělakej zdvojenej příkaz.

4 - Jinak dneska vyšel patch 4.0,takže starou 3.01 si na netu už asi moc nezalítáš.

1 - HW chyba vylucena, skontrolovane aj inak

2 - neviem ako presne by som to skontroloval, okrem toho ze priamo pri hrani kuknem nadstavenie klaves
a to sa tvari rovnako pri offline aj online

3 - to som uz robil x-krat ... ako prve (lebo som si myslel ze to je presne ten problem)... jedine co nechapem ako moze fungovat button #1 (joy+key0) ked ho mam vymazany zo vsetkych nadstaveni ...CoolVyděšenýCoolVyděšený

4 - mne nejde konkretne o 3.01, ale ako som z okolnosti pochopil tak na nete sa hra TF patch preto ze ma
'realnejsi' letovy, motorovy model .. a orig je vlasne mrtvy ci ? sak cez multi tam orginal servre ziadne niesu skoro

... inak pozeral som aj cez Xfire soft ale CLOD tam neni ... takze veskere servre su tie co je vidiet cez multi ? celkom bieda

aspon ze som uz opity a tolko sa na KLODa nehnevam Mrknutí

Joe Hallenbeck
Hele zkus uplně přemapovat rozhlížení. Všechno co máš na Joy zruš. Potom zkus rozhlížení namapovat na klávesnici (aniž by cokoliv bylo na joy) a vyzkoušej co se bude dít.
Mimochodem nema ta T16000 náhodou dvojí spoušť?
313_FlyBoy
RY-C

Ucho
problém ještě nemám :-) ještě jsem nečetl postup instalace, ale existuje nějaký zádrhel při instalaci patche 3.0 3.01 a 4.0?

Děkuji

310_cibule
Doporučuje se na konci instalace patchů vymazat cache (jak v kořenáči, takv dokumentech 1 Soft C). Pak hru spustit, nahodit jakoukoliv misi (hra si obratem vytvoří nové cache), opustit misi i hru, nahodit ji znovu. A teď by to mělo fungovat korektně.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,315,577 návštěv