Caute - rychla otazka mate niekto skusenosti s joy od Genius F-33D???
Ak ano tak ake na slovensku to stoji momentalne 1400,-SK tak rozmyslam ze by som trochu priskrtil rodinny rozpocet...
313_Ffajtl napsal:
Bačo...pokud mohu za seb eněco říct, tak se na GENIUSY totálně vyser.......
Tahle firma neumí udělat nic, co by vydrželo v pohodě aspoň 3 měsíce...
no moze byt ale ja som mal donedavna uz treti rok F-31D a keby som nedolamal spust isiel by dodnes... zaujima ma ci to realne niekto uz drzal vobec v ruke + realne skusenosti snim. To ze sa v globali genius povazuje za sra*ku mi je jasne ale moj stary mi vyhovoval a mozno ani tento nieje taky zly ako ine vyrobky od geniusu...
no nevím jak tenhle ale měl jsem v historii F-16/F23 gameport/F23 usb/F31D a můj názor je hnůj jediný důvod proč jsem si je kupoval byla cena a jelikož jsem měl i Logitecha a nic jinýho na trhu v tu dobu nebylo tak jsem aspoň za malý peníz devastoval Geniuse. Jeden tip: Mějte dva a párkrát je dejte na reklamačku. Seřídej/vyměněj poťáky a pak je to zas měsíc v pohodě
S tím F31D se dá lítat asi tak nejlíp z té Genius řady ale taky mi odešel po roce. Mám teď Saitek Evo a naprostá spokojenost.
313_Ffajtl napsal:
Bačo...pokud mohu za seb eněco říct, tak se na GENIUSY totálně vyser.......
Tahle firma neumí udělat nic, co by vydrželo v pohodě aspoň 3 měsíce...
no moze byt ale ja som mal donedavna uz treti rok F-31D a keby som nedolamal spust isiel by dodnes... zaujima ma ci to realne niekto uz drzal vobec v ruke + realne skusenosti snim. To ze sa v globali genius povazuje za sra*ku mi je jasne ale moj stary mi vyhovoval a mozno ani tento nieje taky zly ako ine vyrobky od geniusu...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.