Ahoj vespolek,
mám plynovou páku od Saiteku. No co je v balení s X52Pro. Samotný joystick stojí za kulový, ale plynovka byla dobrá. Jenže časem, jak je u Saiteků zvykem, začala blbnout. Postupně přestávají fungovat tlačítka, osy jiskřej, displej poblikává, navíc to dělá nějaký bordel na USB, takže dokud je to připojený, nemůžu do BIOSu, páčto BIOS hned ztuhne a přestane odpovídat. Zkrátka, pojmul jsem myšlenku, že CH Pro Throtle by mohla být dobrá volba. Jenže, jak je obecně známo, Krouza je moula a vše v tom jeho e-shopu je předražený. Konkrétně za plynovku chce 4690 CZK plus poštovné. No tak jsem si našel, že u sousedů Německu mají Aerosoft a tam tu páku maj za 130 EUR http://en.shop.ae...ge=english. A to včetně VAT a poštovného. Mrknu na kalkulačku, 130 * 25 = 3250 CZK. Chvilku váhám, ale stránky se dají přepnou na angličtinu, vyplním to, odklepnu platbu přes VISA (maj myslím i PayPal). Dopravu dám přes UPC bez přirážky na ceně. Uměj i jiné a drahé služby s garancí, ale cíl byl neplatit zbytečně. Takže to bylo v pátek. Dnes v poledne přijedu domu a před barákem akorát stojí UPC dodávka. No a je to doma. Počítám li dobře, od objednání 3 pracovní dny. Půlka pátku, pondělí, úterý, půlka středy. Navíc o cca 1600 CZK levněji než u toho mouly.
Plynovka vypadá dobře. Vše funguje. Má spoustu čudlíků a kloboučků, určitě na to namapuju všechno, co potřebuju. Snad jen slider mi bude chybět, ale to si nějak doprogramuju z čudlíků.
Takže závěr? Vykašlete se na High in The Sky a kupujte třeba u Aerosoftu.
další smutný příklad toho, jak to u HITS funguje - Rumco díky...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.