Ahoj, po delší době jsem usedl za knipl. Mám čistou verzi 4.12.1m. Na serveru BP se píše, že mapy vyžadují instalaci Sound modu. Stáhl jsem BPSMMini 4.101 a s tou se na server nepřipojím. Je nějaký Soundmod pro verzi 4.12.1? Nebo nějaký jiný způsob jak na serveru BP létat normálně nelétatelná letadla jako FW-200, PBN-1, B-17 apod.?
Na BP server se u předchozích patchů používal jejich BP_SM pack, při 4.11.1 se lítalo i na HSFX, ale momentálně jedou na čisté 4.12.1. Mohl jim možná na serveru nebo v brífingu ještě zůstat starý popis.
Ale jestli chceš lítat u nich, tak bez modů.
Na BP serveru pár lidí používá soundmod.Frog udělal spoustu práce,pořád se to ale dolaďuje.Osobně lítám na čisté verzi a jediný problém je v tom,že nemůžu použít všechna letadla.Ale i tak je na každé mapě dost lítacích aparátů ze základu přijď ve středu a v neděli lehce po osmé večer a přesvědč se sám
Ahoj. Jinak na BP serveru kromě čisté verze v pohodě funguje SAS sound mod. Jeho současná verze je tušìm 5.22. Plus instalovat patche pro letatelna ai letadla. Vše na stránkách SAS. Potm co opravili nejake chyby je to asi nejlepsi volba. Sam ho litam bez problemu a Frog už teď asi taky.časem asi něco bude,ale tohle prostě funguje.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.