November 22 2024 10:36:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Koupím Saitek X52 (celý set nebo jen plynovku)
BigOHenry
Koupím celý set nebo jen plynovku Saitek X52.

Cenu za celý set si představuji cca 1500,- (cena nového je 2700)
Cenu jen za plynovku cca 700,-

Preferuji osobní předání v Praze, ale může být i zaslání.

email: bigo.henry@gmail.com

Ajvn
Bigohenry.

Musím Ti udělit jednu radu do životaŠklebící se.

Nikdy, ale opravdu N I K D Y!!!
Nekupuj starší X52ku.

Jedině, možná, jenom plynovku. Ale tu Ti nikdo neprodá. Smutný

magot
Třeba má rád vyčvachtaný joye.

Ajvn
Úsměv

BigOHenry
Tak mě o joy právě nejde, mě jde o tu plynovku. Joy mám a jsem s ním spokojen :-)

Lekk
někde se mi valí stará x52PRO - kompletní...je zájem?

Ajvn
Bral bych plynovku. Ale tu asi extra neprodáš co?

Lekk
no myslím, že bys litr za oboje unesl:-) ale musím se ještě podívat v jakým je stavu a kapku ji oprášit.Mrknutí

PS: jen takové malé ozřejmění..plynovka bez joye vubec nefunguje..prochází přes něj totiž kabeláž napájení:-)..takže kupujte vždycky komplet pánové jinak je to jen drahé těžítko..Šklebící se

Rumcajs
Lekk napsal:

no myslím, že bys litr za oboje unesl:-) ale musím se ještě podívat v jakým je stavu a kapku ji oprášit.Mrknutí

PS: jen takové malé ozřejmění..plynovka bez joye vubec nefunguje..prochází přes něj totiž kabeláž napájení:-)..takže kupujte vždycky komplet pánové jinak je to jen drahé těžítko..Šklebící se
Je to přesně naopak. Joy se připojuje do plynovky. Plynovka sama funguje i bez klacíku.

310_Pip
Rumcajs napsal:

Lekk napsal:

Je to přesně naopak. Joy se připojuje do plynovky. Plynovka sama funguje i bez klacíku.

Loupežník má pravdu Mrknutí
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
torr
jestli je to ještě aktuální můžu prodat jednu plynovku X52

BigOHenry
pošli prosím více infa na mail: bigo.henry@gmail.com . pokud možno i fotky a návrh ceny, stáří, případné neduhy, atd... Díky moc

Ajvn
Ba.

Lekk
hmm tak si to zkuste odpojit vy šikulové - odejde vam profil.. ale kdo chce bejt chytrej nebo má plynovku od Saiteka místo kolečka na logitechu...at si to vyzkousí sam.Smutný

Henry fotky mas na netu - leží přes rok v krabici protože už byl holt vykloktanej. cena jak pises - odprasit si musíš sámVyděšený

BigOHenry
Lock. Koupena samostatná plynovka ve slušném stavu za 700,-

Plynovka samostatná funguje a nepotřebuju žádnou funkčnost profilu... Testováno včera s Defender Cobra M5...

Lekk
tak to gratuluji.Šklebící se dost drahej potenciometrVyděšený
Upravil/a Lekk dne 12-09-2013 09:14

BigOHenry
Lekk napsal:

Tady ty keci a narážky mě už fakt štvou... Pro tebe to je možná drahej potenciometr. Pro mě to je plynová páka k joysticku která se nikde samostatná neprodává a bude se mi s tím lítat parádně. Takže pro mě to je za 700,- zlepšení požitku z lítaní za dobrou cenu a dostupnost...

BTW když by si bral všechno takhle, tak si nekoupíš nic, protože výrobní a prodejní ceny produktů jsou většinou řádově stovky procent od sebe...

LOCK, obchod dokončen, debata zbytečná...

310_Podrs
BigOHenry napsal:

Lekk napsal:

Tady ty keci a narážky mě už fakt štvou... Pro tebe to je možná drahej potenciometr. Pro mě to je plynová páka k joysticku která se nikde samostatná neprodává a bude se mi s tím lítat parádně. Takže pro mě to je za 700,- zlepšení požitku z lítaní za dobrou cenu a dostupnost...

BTW když by si bral všechno takhle, tak si nekoupíš nic, protože výrobní a prodejní ceny produktů jsou většinou řádově stovky procent od sebe...

LOCK, obchod dokončen, debata zbytečná...

Jasně, plno lidí plynovku z X52 používá samostatně (já jí mám třeba v kombinaci s MS SW FF2), 2 osy, 3 trimy a tlačítek je tam taky dost, Lekk zase dělá chytrýho Úsměv

http://www.310raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,052 návštěv