Proč ne druhá světová?
Jinak si vzpomínám že tady kdysi dávno někdo uváděl prohlášení ED, že Lavočky asi nikdy do DCS nepustí protože prakticky neexistují podklady pro letový model. Tak by mě zajímalo co se změnilo?
...taky sem si nemyslel že bych mohl sestřelit německý letadlo. Dva roky po válce se mi to konečně podařilo.
Abraham Simpson
polet se džbány s lidma z AVS aka "Jolly Jugs", nácviky formace, starty, přistání, útoky na cvičné cíle na ostrově Rota Upravil/a magot dne 23-11-2022 00:34
Pokial by to bolo Hayate, a pilotovatelne - splnil by sa mi jeden sen Ale budem vdacny za akehokolvek Japsa. Aj ked to bude iba AI (jedno aky typ), casom z neho bude lietatelny stroj. Minimalne moderi ho spojazdnia.
Horší je, že ve videu není zdá se ani náznak AI Zera. Je hezké mít F4U i F6F, ale bez alespoň jednoho japonského typu nebude žádné "střílení krocanů" na Marianách :-) Fakt jsem zvědav jak to Pacifické bojiště chtějí realizovat...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.