"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Neměl jsem ani floka. Letěl jsem za ním celou mapu od prostředka Kanálu až někam na Severovýchod, kde je konec mapy. Nemohl jsem k němu blízko, aby to ta bestie nevytušila. Nevím zda mu došel benzín a nebo vysadil motor. Párkrát jsem ho trefil.
Hahaha. Doufám že to patřičně okomentuješ, popřípadě dodáš fota.
PS: Ty si fakt myslíš, že by to téma mohl tady někdo otevřít???.... Spíše by bylo divné, kdybych ty videa poslal na rybářský server
Normálně mi zavoraný befko nevadí, ale tady mě to ze zcela konkrétního důvodu pěkně sere.
To se asi nevopraví za 2 tejdny že?
Ale ještě dopad dobře. zaplaťpánbuh
Četl jsem, že to je už druhý nouzák na břicho tohohle éra. A prý to poškození není tak zlé.
EDIT: Jo, tak tady je ten první v roce 2005. Ten prý dopadl o dost hůře http://www.me-air...Upravil/a 310_cibule dne 19-08-2013 19:57
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.