Zdravím všechny,
chtěl bych poprosit někoho zdatnějšího v létání po síti o radu.
S kolegou jsme si chtěli zalétat IL-2 1946 po síti.
Oba jsme si stáhli a nainstalovali Hyperlobby clienta, stejnou verzi.
Oba jsme se úspěšně zaregistrovali, vše šlo jak mělo. Založil sem server (nebo jak se to správně nazývá) byli jsme tam mi oba. Já to spustil. nabíhal Il-2 1946, ale v půlce se to kouslo a nešlo to vypnout ani přes zprávce úloh. Pomohl jen restart PC.
Pokud server spustil on, zase začal nabíhat Il-2 1946, ale během připojování přes multiplayer mi to nabíhalo a nakonec to napsalo, že časový limit pro připojení vypršel.
Jenom pro pořádek napíšu, že oba máme nainstalovaného Il-2 Sturmovik 1946, z origo DVD, verzi 4.07m. Já mám Win 7 64bit, on Win XP, oba máme dost rychlé připojení. Firewall vypnutý. Jinak mi Sturmovik normálně šlape, kolegovi také.
Netušíte, kde by mohla být chyba?
Za případné nápady a odpovědi děkuji!
Jirka Č.
Zdravím všechny,
chtěl bych poprosit někoho zdatnějšího v létání po síti o radu.
S kolegou jsme si chtěli zalétat IL-2 1946 po síti.
Oba jsme si stáhli a nainstalovali Hyperlobby clienta, stejnou verzi.
Oba jsme se úspěšně zaregistrovali, vše šlo jak mělo. Založil sem server (nebo jak se to správně nazývá) byli jsme tam mi oba. Já to spustil. nabíhal Il-2 1946, ale v půlce se to kouslo a nešlo to vypnout ani přes zprávce úloh. Pomohl jen restart PC.
Pokud server spustil on, zase začal nabíhat Il-2 1946, ale během připojování přes multiplayer mi to nabíhalo a nakonec to napsalo, že časový limit pro připojení vypršel.
Jenom pro pořádek napíšu, že oba máme nainstalovaného Il-2 Sturmovik 1946, z origo DVD, verzi 4.07m. Já mám Win 7 64bit, on Win XP, oba máme dost rychlé připojení. Firewall vypnutý. Jinak mi Sturmovik normálně šlape, kolegovi také.
Netušíte, kde by mohla být chyba?
Za případné nápady a odpovědi děkuji!
Jirka Č.
k hostování Ila potřebuješ veřejnou IP adresu, pokud nemáš, použijte hamachi nebo tunngle...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.