Ahoj,potřebuji pomc. Sehnal jsem zánovní výše zmíněné pedály a mám problém. V RoF je nemohu řádně zprovoznit-byť jsou zkalibrované(v Il2 šlapou naprosto bezchybně) v RoFku se pozice pedálů i reálná pozice směrovky staví do max vychílení. Invert vychílení obrátí,ale na křivkách s tím nemohu vůbec pohnout.
Nemá někdo s tímto nějakou zkušenost? dík.
Hledal jsem a nenašel,proto jsem založil nové téma.
a netluče se ti nastavení s nějakým tlačítkem ? nech v nastavení jen ty osy a ostaní ( pouze u YAW osy ) vymaž.Potom si zkontroluj nastavení nulových zon...víc mě nenapadá..
Jo , to jsem kontroloval a myslim, že se to s ničím netluče. Nulové zóny by měly být v poho-nastavené na Ila2 tak aby byly citlivé,ale měli malou prodlevu. Když v těch pedálech stojím, tak je vyšlápnu z jedné krajní polohy do druhé,ale když přechází přez nulovou polohu tak ustřelí do krajní a dál pak zase poslouchají.
Takže nevím co stím.
Jo a adolf1je starý nick pana BP_Icemana. Díky Vlku.
Ovladače jsem instaloval ze stránek saiteku jako aktuální pro daný produkt a OS(win7/32bit) minulý týden. Tak by měly být v poho. A zlobí jen v RoFku?!
Zkontroluj jak máš nastaveny osy kormidla v "respones"A jen tak mimochodem jeden Iceman už RoFko létá. LM Iceman
Ano,právě v ,,respones" s tim nejak neumim hnout. Pokud si ten čtverec s krivkami rozdelim na čtyři,tak v levém spodním čtverci mi to hlásí -100% v obou rovinách. Když stím hýbu, tak jen docílím toho,že se smerovka fyzicky presune do nulove pozice,ale vychyleni pedalu je na max a na jednu stranu jiz nezabira. Myslim tim,ze se ten bily ukazatel přesune do nuly,ale červeny ukazuje max .vychyleni. Moc tem krivkam nerozumim a chybi mi tam nastaveni citlivosti
Upravil/a BP_Iceman dne 01-08-2013 19:14
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.