saldy napsal:...na diorama možná moc šedé pohromadě, tygr mohl být pískovej, v týhle kamo jich stejně moc nebylo.
"Tiger" s číslem 332 byl u třetí roty 503. těžkého tankového oddílu. Tento oddíl byl poprvé nasazen u 4. tankové armády 4. ledna 1943. Ale třetí rota 503. oddílu byla původně druhou rotou 502. oddílu, který měl první Pz VI už u Leningradu koncem léta 42 (16. září). Ale to jsem vlastně vůbec říct nechtěl, prostě ano šedivej "nátěr" na "tigru" s číslem 332 je nesmysl a teď mě napadá, že i ten převoz přes řeku je nesmysl, jediná taková řeka, kterou mohl tento oddíl překonat mimo období zimy a kde působila říční doprava byl Dněpr a ten 503. oddíl překonal při ústupu přes most. A vůbec je to hnusné a nehezké a když to neumí a nevyzná se v tom, tak se má věnovat zahradničení...
[img]http://img29.imageshack.us/img29/1419/evxe.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a CSW_Cassius Chaerea dne 05-07-2013 22:52
To nemuselo být jen přes řeku ... taková evakuace Sevastopolu probíhala probíhala po moři, byly tam i tyhle prámy.
Ale jestli vezli tygry lvi nebo papoušky fakt nevím ...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.