Prosím o radu, jak z této verze FW dostat víc než tah 88%. Chybí mi v Ovládání nějaká namapovaná funkce? Mám namapovanou WEP, přidávání stupňů kompresoru, ale moc jsem se dřív o Fockewulfa nezajímal a v Obtížnosti nemám nastavené plné ovládání motoru. Děkuju!
Jako A-4 se měla označit ta full verze a a ta stažená měla mít vlastní slot. Takhle má každej pocit, že 1.42 je něco načítovanýho a A-4 rozbitá Upravil/a 1stCL_Werner dne 16-06-2013 22:39
Jako A-4 se měla označit ta full verze a a ta stažená měla mít vlastní slot. Takhle má každej pocit, že 1.42 je něco načítovanýho a A-4 rozbitá
Stiahnuta ma vlastny slot ak sa nemylim ak chapem dobre co myslis. Ta metoda s obmedzenou drahou plynovky znamena, ze vykony velmi pekne sedia, inak by sa to asi velmi tazko ladilo. Je to matuce pre novych hracov a pre ludi, co si neprecitaju readme, ale bohuzial...
Pokud se nepletu, s patchem se ti do slozky hry dostal i Guide 4.11, tak tam to taky najdes na strance 13. Plus samozrejme popsane vsechny ostatni zmeny. Pokud bys ho tam nemel, mam ho ulozeny tady
DT maji dokumentaci moc pekne a ucelne zpracovanou, je skoda to necist.
Docela casto se stava, ze piloti siri domnenky a famy a pritom je to v readme ci guide jasne vysvetleno. Holt nekteri trpi odporem k manualum
Robo napsal:
Stiahnuta ma vlastny slot ak sa nemylim ak chapem dobre co myslis. Ta metoda s obmedzenou drahou plynovky znamena, ze vykony velmi pekne sedia, inak by sa to asi velmi tazko ladilo. Je to matuce pre novych hracov a pre ludi, co si neprecitaju readme, ale bohuzial...
Werner má na mysli, že by bylo lepší, abcyhom měli ty stroje označené jako Fw 190 A-4 a Fw 190 A-4 1,35 ATA. V současnosti máme Fw 190 A-4 a Fw 190 A-4 1,42 ATA. Souhlasím, že by to tak bylo lepší
Robo napsal:
Werner má na mysli, že by bylo lepší, abcyhom měli ty stroje označené jako Fw 190 A-4 a Fw 190 A-4 1,35 ATA. V současnosti máme Fw 190 A-4 a Fw 190 A-4 1,42 ATA. Souhlasím, že by to tak bylo lepší
Ano to by bolo mozno lepsie alebo aspon inaksie, ale kym by vsetci nevedeli z hlavy plniace tlaky A-4 a kym by plynovka jedneho z nich sla len do 88%, tak by to problemu ako mal ireneus asi aj tak nepomohlo. 1.42 ata sa vola FR prave aby si dakto nemyslel, ze je nacitovana.
ireneus v pohode, manualy cita malo ludi a hra je dost komplikovana, dobre ze si sa opytal
Robo napsal:
Tak to pak nadhoď v DT ... jestli se to uchytí ...
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.