Ahoj gentlemani,
mám otázku ohledně britských kruhů. Určitě víte, že ty znaky mají obligátní žlutou konturu na bočku a klasické modro-červené 'terče' na vrchu křídel. Na spodku křídel ale jsou ty kruhy s žlutými kruhy, které, pokud vím, se takto nepoužívaly a na spodcích byly zásadně modrobíločervené kruhy bez žlutých kontur.
Dá se to nějak pohrotit nějakým módem, který není v rozporu s mody typu HSFX nebo Ultr@Pack? Aby mě to s tím pustilo do multiplayeru Na Hurikánu to řeším skinem Karla Kuttelwaschera, ale jinak mě to nepoměrně rozčiluje - hlavně proto, že němcům se furt podstrkujou hankenkrojce a britům se ty kruhy ještě neopravily - aspoň, co jsem si všim.
Nějaká rada pro zbloudilého?
Díky, slunce v duši, nohy v teple a hlavně, ať se kouří z hlavně,
Wolf
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Mody zřejmě na to žádné nejsou. Jinak platí obecně, co máš na boku letadla je i na spodku křídel tuším, proto ten žlutý lem. Jediná rada smiř se s tím, nebo používej nějaký skiny kde jsou znaky už přímo na letadle (pokud lítáš offline, online neoporučuju).
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Mod na to žádný není, zásek je totiž přímo v tom jak je namodelované přenesení znaků na letadlo. Umí totiž použít jen dva typy znaků na letadle. Žluté lemy zespodu na křídle, ale jsou pro RAF správně, ovšem jen pro období Únor až Červenec 1945 ...
Britská označení obecně jsem pro Ila problém. Bylo jich milion typů a podtypů.
Díky Maggote, moc zajímavý počtení. Ale podle mě jsou nejhezčí stejně ty klasický, popřípadě s úzkou žlutou konturou ten zbytek už se mi na těch letadlech tolik nelíbí.
To je docela škoda no. Tolik realismu a skončit na špatně udělanejch znacích.
I když Angloši jsou jediný, kdo má jiný znaky na spodním křídle z těch všech, ne? Z hlediska práce se tomu příliš nedivím.
No, škoda.
Érin go bragh!!Tiocfaidh ár lá - Our day will come
http://www.youtube.com/user/Tartaruscast
Freddie Mercury - Lover of life, singer of songs. 1946 - ∞ Raging hard on WarThunder...
Ono by to vyřešit šlo. Nevím jak moc velká změna v kódu hry by to byla, ale šlo by to. Dalo by se to udělat stejně jako u amíků. Od Pacific Fighters mají US letadla výsostné označení pouze jako součást skinů např. Hellcat. A vůbec by neškodilo, kdyby se to takto udělalo i u dalších národností.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.