koupil jsem si na ebay MS FFB 2. Cena byla necelých 13 dolarů s tím, že je nejistá funkčnost.
Joystick dorazil a je i funkční.
Co však sleduji tak kolem středu je dost volný. V zásadě kolem středu s pákou můžu hejbat bez jakéhokoliv zvláštního force feedback efektu.
Můj dotaz tedy je zda je to normální či zda je to už prostě tím, že je to už je starej a vylítanej.
Ahoj, určitý velmi mírný výkyv kolem středu mám též, ale opravdu malý.
Jinak gratuluju, to je skvělý kup.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
zkoušel jsi to v jiné hře, to nemusí být chyba, že to zabírá až při větší výchylce ale vlastnost - nastavení hry v které to zkoušíš.
Třeba ve šturmu jsou dost rozdíly dle typu letadla, některy je "tužší" jiny "vyměkly"
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.