Já sice Shitfire nemám ale mám hezkou zachovalou černou uniformu z války asi od oddílu nějakých elektrikářů protože má na límci nějaké blesky nebo co.Můžu v ní přijít?
Jestli to bereš jako fór, tak budiž. Stupidní, ale dá se.
Pokud to myslíš vážně, tak zkus uvážit, co by na to asi řekli Tvoje prarodiče... pravděpodobně by z toho zvraceli.
Choď si kam chceš, jak chceš. Tvoje věc. Aspoň společnosti líp ukážeš, co máš v hlavě a srdci.
Pokud to myslíš vážně, tak zkus uvážit, co by na to asi řekli Tvoje prarodiče... pravděpodobně by z toho zvraceli.
Choď si kam chceš, jak chceš. Tvoje věc. Aspoň společnosti líp ukážeš, co máš v hlavě a srdci.
A po kom si myslíš,že tu uniformu mám?
S tím bych se na Tvym místě radši moc nechlubil.
SS bylo a je synonymem těch největších zrůdností, co Němčouři za války prováděli.
Nic osobního proti předkům, ale v tomto případě bohužel není zrovna moc na co být hrdý... :-/
---
Od Fučidy žádný překvapení...
Ta Tvoje "skutečná stíhačka" by pod kabinou rozhodně neměla to, co spousta vlastenců považuje za důležitý - československou kokardu. Tím pádem sice může být technicky dobrá, ale jinak zůstává druhá liga.
to není urážka moji předci sypali na německo bomby očividně málo
Tím myslíš to bombardování Drážďan nebo snad Hamburgu?Hm to bylo opravdové hrdinství.Harrise měli postavit ke zdi za válečné zločiny a za zločiny proti lidskosti.Bohužel co je nebo není válečný zločin posuzují vítězové a neřídí se to objektivním a spravedlivým měřítkem.Tak na to jsi pyšný?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.