To oneskorenie mysi v kokpite sa mi nepodarilo zatial vyriesit. Dokonca ani na ofikos fore tato debata nikam neviedla. A ani nejaky mini softik 'D3D antiilag' co by mal toto riesit nepomaha.
Zaujimave je, ze to pri externom pohlade nerobi, iba vo vnutri kokpitu.. ci to zas nebude nejaka nextgen ficura
Nechapu jak nekdo muze litat a rozhlizet se mysi.Nic ve zlem jen mi to pripada pro stihace strasne tezke ovladat letadlo a rozhlizet se k tomu mysi.Proc si neporidis aspon freetrack nebo neco podobneho.Vzdyt to jde poridit za par kacek.Nebude to lepsi?A podle meho nazoru stoupne i tvoje vykonnost
No ja nie som nejaky nadsenec vseliakych tych perifernych zariadeni. Vystacil som si dlhe roky az doteraz s klavesnicou, mysou, joystickom a sluchatkami.
Problem je v tom, ze ten CLOD nejak rozumne nechce s tou mysou komunikovat - problem nastavit citilivost, alebo sa zbavit toho oneskorenia.
Jednoducho je to CLOD, a s niektorymi vecami si clovek musi poradit aj nestandardne. Napr som nasiel toto ohladom citlivosti mysi, este som neskusal, ale snad zafunguje:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.