Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli někdo z Vás používá pedály v IL-2: 1946. Vlastním saitek pro rudder pedals a napadlo mě, že mi můžou být užitečny. Pokud používáte, jak je tam máte nastavené? Děkuji předem
spousta z nás používá pedály v IL-2, já mám stené, jako ty.
Jen nevím, co myslíš tím "Jak je máte nastavené" . Jsou namapovány prostě na osu "rudder" (směrovka) a to tak, že letadlo vybočí vlevo, pokud je vpředu levá noha a vpravo, pokud jde dopředu pravá. Citlivost mám osobně nastavenou takto:
5 - 8 - 13 - 20 - 29 - 40 - 52 - 66 - 82 - 100
Můžeš si samozřejmě namapovat i brzdu na sešlápnutí pedálu. Jo a taky je důležité, aby poslední číslo v citlivosti bylo opravdu "100", jinak by ti letadlo neumožnilo plnou výchylku a těžko by ses dostával například z vývrtky.
Děkuji za rychlou odpověď, už vidím, že to sám nenastavím, dalo by se někam stáhnout hotový profil, je to tuším v případě pedálů od saiteku soubor s příponou .pr0?
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.