Zdravím, delší dobu se snažím najít servery, které jsou nastaveny na období počátku studené války. 2. světová je fajn, ale občas by to chtělo zalítat si s Migem. Nezná někdo takové servery prosím? :-)
To budeš mít asi smůlu.Prouďáky byli na servrech málo a jěště pod UP 3(kde byli mimochodem docela zmršený).Momentálně sice Ila moc nelítám,ale na Hyperloby by ti to mělo ukázat.
Budeš muset počkat až Histomod dodělá verzi 6.Ale není jisté,jestli pojede nějakej dedikáč.
Další možnost je postahovat kampaně,pár jich bylo(např. pár jich vytvořil Kraken).Ale mám tušení,že ty běhaj zase pod DBW.
Sanyo, potřebuju testovat novou misi, tak mi kdyžtak pošli sz a můžem letět společně, je to hsfx, ale jen prouďáky z konce 2sv proti bombardérům, takže ne studená válka.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.