Nastavení křivek os Joysticku
|
LEON |
Přidané 27-02-2013 20:04
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Sháním nějakou aplikaci, která by mi umožňovala nastavení křivek joysticku nezávisle na simulátoru. Kdysi jsem něco takového viděl, ale už si nemůžu vzpomenout kde a jak se to jmenovalo. Poradí někdo?
Díky
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 28-02-2013 00:38
|
Stařešina
Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Ehm ... no před časem jsem tu prezentoval můj malinkatý softík, který je přesně to co hledáš. Pojmenoval jsem to SlimJoy páčto je to postavený na dvou technologiích - SlimDX a vJoy. Je to programovatelný HID driver, který krmím ze skutečných HID zařízení. Má to trim pro jakýkoli letadlo bez trimu a S-křivky pro kterýkoli sim bez křívek no a další fíčurky. Zájem o to byl přesně nulový, tedy další vývoj u jsem nepostoval. Kdybys měl přeci jen zájem, ozvi se. |
|
|
|
L382_Conan |
Přidané 28-02-2013 07:57
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 165
Založený: 16.04.08
|
A nestačí ti Il-2 JoyCtrl?
http://www.missio...mp;id=1021 |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 18-07-2013 10:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2022
Založený: 22.01.07
|
Rumcajs napsal:
Ehm ... no před časem jsem tu prezentoval můj malinkatý softík, který je přesně to co hledáš. Pojmenoval jsem to SlimJoy páčto je to postavený na dvou technologiích - SlimDX a vJoy. Je to programovatelný HID driver, který krmím ze skutečných HID zařízení. Má to trim pro jakýkoli letadlo bez trimu a S-křivky pro kterýkoli sim bez křívek no a další fíčurky. Zájem o to byl přesně nulový, tedy další vývoj u jsem nepostoval. Kdybys měl přeci jen zájem, ozvi se.
Nevzpomeneš si pls. v kterým vlákně to je? Nemůžu to najít safra |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 18-07-2013 10:38
|
Stařešina
|
Je to tady na konci. http://www.panzer...owstart=20
Akorát je třeba říct, že protože to opravdu vůbec nikdo nechtěl, dostal jsem to jen do stavu, aby mi to doma chodilo. Mezitím jsem přišel na sbírku různých chyb a nedodělků, který mi doma nevaděj, ale už jsem to nevylepšoval. Zkrátka není to hotový produkt. Sám to používám každý den, páčto mi to přijde užitečný v ROFu i CLODu. No kdybys něco takového opravdu potřeboval, opráším zdrojáky a zalátám problémy, který bys mohl mít. |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 18-07-2013 11:55
|
Diskutující
|
Tak to by jsi byl moc laskav. trochu jsem posílil železo a s tím patchem od TF mi CloD už celkem chodí obstojně. ROF se mi tady v počálu válí už kolik let, ale od něj mě vždy odradila moje neschopnost si seštelovat joy, aby se mě letadlo nechovalo jak splašenej kůň, když s ním jen trochu pohnu. Díky za ochotu. Mám teda stažený vJoy a ty Tvoje udělátka SlimJoy. Ale předpokládám, že mě na instalaci stačí ten poslední 1.5.0 |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 18-07-2013 12:24
|
Stařešina
|
Navečer na to kouknu. 1.5 by měla fungovat. Jen bude třeba to namapovat na tvoje zařízení. Ty moje konfiguráky jsou na ukázku, co všechno jde. Používaj ale GUID mých USB periferií, tedy jako takový jsou u tebe na počítači na nic.
V každým případě můžeš nainstalovat ten vJoy. Jen znovu upozorňuju, že vJoy není podepsaný od Microsoftů a tedy pro jeho instalaci je nutné přepnout Windows do "Testovacího režimu". To se projeví tak, že na ploše napravo dole bude nápis "Testovací režim". Instalace si to udělá sama. Nemělo by to způsobit žádné problémy s kompatibilitou. Jen to přepne Windows do režimu, kdy lze instalovat takové drivery. Poněkud se tím tedy sníží míra zabezpečení systému. Zkrátka si budeš muset víc dávat pozor na to, co instaluješ. |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 18-07-2013 12:34
|
Diskutující
|
Už jsem se v tom teď trochu šťoural Myslím, že je to dost dobrý. Jen jedna prosba. Nešlo by to dát do češtiny? To víš my bolševičtí pohrobci |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 20-07-2013 11:19
|
Stařešina
|
Oldo ono to je v češtině, čte to nastavení Windows. Pokud máš nastavený prostředí na český nebo slovenský, pojede to česky. Kdyby ti to nefungovalo, zkompiluju verzi s češtinou natvrdo. Navečer budu na TS VWings, tak se kdyžtak ozvi. Bohužel mám teď dost práce a manželka spolehlivě vyplní všechen zbytkovej čas, tak toho času na řešení případných potíží není moc. Po osmý jsem ale k dispozici. |
|
|
|
olda Olde maly |
Přidané 20-07-2013 12:09
|
Diskutující
|
ok |
|
|
|
LEON |
Přidané 13-01-2014 21:10
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Nezkoušel někdo program na úpravu křivek os Joysticku od Xedoc Project? http://www.xedocp...urves.html
[img]http://www.cak.ic.cz/files/SVK/joystickcurvesbig.gif[/img] is not a valid Image.
Edit: Tak už to testuju, instalace naprosto bez problému, používání naprosto intuitivní, že jsem to měl za 2 minuty funkční, nádhera :-)
Podle návodu by si to mělo dokonce pro letadla ve War Thunderu měnit profily automaticky podle aktuálně zvoleného stroje, to už je vůbec luxus :-D
Upravil/a LEON dne 13-01-2014 22:59
|
|
|