Ahoj, nemate nekdo nahodou zkusenost se zapojenim pedalů od volantu ? jelikoz se mi uz na tak mizernym joysticku Log. Extreme 3d Pro udelala mensi vůle na smerovce, tak jsem myslel ze bych ji zkusil nastavit na pedaly z G25ky.Ale v nastaveni CLoD jde nastavit jen jeden pedal
Neco jsem sice vygooglil ale jestli to bude fungovat i v cliffu nevim,navic mi to prijde dost slozity..
Sorry,ale nemám ani tucha.
Jediné co vím je to že jeden pedál je jedna osa a pedály v simu jsou také jedna osa. Proto jde namapovat bez udělátek jen jeden pedál.
Origo pedály jsou na jedné ose jako v letadle.
Některé autopedály umožňovaly spojit softwarově pedály brzdy a plynu do jedné osy. Nevím ale, jestli je to případ i té G25, u té jsem to nezkoušel a teď ji už nemám k dispozici. Pokud z nich nepůjde softwarově jedna osa vytvořit, pak to implementovat bohužel nepůjde.
Parada,mels pravdu jde to..na to sem nejak zapomel,pritom vim ze to tam je.Jen je to ta brzda no.
Zkusim jestli by to neslo este nejak prehodit pres log. profiler,v nejhorsim bych prehodil kabliky na spojku.Uvidim jestli se to vubec osvedci,ale myslim ze to bude dobry,rozhodne lepsi nez na joyi.Diky!
Ahoj, ptal se na rychlovce na použití pedálů od volantu. Jdi na fórum FLIGHTSIM.cz, dej tam Vyhledávání, tam dej GOOGLE, vypiš Pedály od volantu, pod tím označ WWW.Flightsim.cz ( né Web ). Vyjede ti tam spousta návodů na toto téma. Flaxa
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.