Video ukazuje pre-alfa verzi, útok římanů na Kartágo. První díl jsem měl hrozně rád, to už je snad deset let zpátky a dlouho jsem se k němu vracel díky modifikacím komunity. Proto mě příprava pokračování zajímá. Vyjít to má letos na podzim.
Shogun 2 me hodne bavil, ale singleplayer kampan byla takova nijaka. Hry vetsinou hraju kvuli pribehu a tam to bylo takove neosobni. Ke svemu generalovi Chosokabe Motyčkovi jsem si nikdy nenašel citovou vazbu
Upravil/a DarkTatka dne 22-01-2013 10:57
Pokud nekoho RTW bavil a chce zabit nejaky cas pri cekani na dvojku, mel by zkusit modifikaci Roma Surrectum II. Vypada to o kus lip a hratelnost je taky paradni.
scot666 napsal:
Pokud nekoho RTW bavil a chce zabit nejaky cas pri cekani na dvojku, mel by zkusit modifikaci Roma Surrectum II. Vypada to o kus lip a hratelnost je taky paradni.
To můžu souhlasit, dávám odkaz na malou recenzi, jen se bojim o úroveň hratelnosti Rome2, pamatujete jak to dopadlo s Napoleony, nejen.
Rome Total War je pro mne jedna z nejlepsich her, jakou jsem kdy hral. Uz se nemuzu dockat dvojka vyjde. Doufam, ze RTW 2 pro mne nebude dalsim zklamanim jako pro mne osobne byly hry Silent Hunter 5 a IL2 Cliffs of Dover.
Mimo prvniho Shoguna jsem hral vsechno. V podstate moje nej....strategie. A prdlajs, ze to nepujde ovladat...o to se opravdu nebojim.
Btw., ted mam v Napoleonovi Darthmod, kdy bitvy uz pripominaji bitvy, protoze (mimo jine) diky zvetsenemu poctu panaku v jednotce se na poli mydli 20 tisic pandulaku a taky to jde
A taky nejak nechapu jak primarne chtit od TW se svymi principy pribeh, obavam se, ze tohle je nejak mimo misku.
scot666 napsal:
Rome Total War je pro mne jedna z nejlepsich her, jakou jsem kdy hral. Uz se nemuzu dockat dvojka vyjde. Doufam, ze RTW 2 pro mne nebude dalsim zklamanim jako pro mne osobne byly hry Silent Hunter 5 a IL2 Cliffs of Dover.
O CloD neříkej, že je to zklamání, někteří místní si to mohou brát osobně
Ale to nebude scotuv problem
Ja tomu RTW2 verim...jestli budou poradni jako v Shogunovi, nedockame se noveho ETW, kde si teda kousli hodne velke sousto a spravil to az NTW. A jelikoz nejspis potom i Darth a jemu podobni to vezme do svych modovacich pracek, bude to teprve to prave oriskoidni
Je to tady, právě mi dorazil ROME2 Emperor edition. Hra je dnes už 2 roky stará a tato edice vyšla už před rokem v září. Krabici jsem pořídil za 700Kč ale je přesto nutný standardně využívat Steam. Edice Emperor má v sobě všechny aktualizace, přidaný obsah a kampaň za Augusta, tedy vše k čemu má přístup i každý vlastník původní ROME2. Nejsou zde žádné DLC, které je nutné případně zakoupit.
V současnosti je vývoj ze strany výrobce ukončen, ale pokračuje komunita, ultimátní mod Total realism už je spárovaný s touto edicí a je na verzi 2.1.
[img]http://www.sturmovik1946.estranky.cz/img/original/2027/obraz1860.jpg[/img] is not a valid Image.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.