Zdravím
Tak jsem se konečně dokopal a budu si kupovat nový stroj(staré P-4 se tak nějak zadýchává už i na netu)
Budu ho potřebovat tahat s sebou asi tak dvakrát týdně vlakem domů a zpět-proto noťas(jinak bych šel do normálního PC)
Nejvíc na něm budu dělat 3d grafiku a video(ne nutně full HD),běžné věci jako internet,filmy,muzika a asi i něco zahraju.Spíš starší tituly(jako třeba ILa )a ne na plné detaily.
Chtěl bych 17.3" a klidně i s menším rozlišením 1600x900 ,Intel i7,8 GB RAM ,a nějakou tu grafárnu co se nekousne když budu mít ve scéně deset tisíc polygonů
Hmotnost a výdrž baterií neřeším
Rozpočet bych měl cca 20tis
saldy napsal:
Můj známej který prodává a servisuje placatý počítače, se rozhodl neprodávat značky Acer a Asus, třeba ti to trochu pomůže při výběru.
Zajímavé mám trochu jinou zkušenost Acer a ASUS v podstatě bez problémů zato Lenovo asi nejproblematičtější. Též mám co do činění s prodejem a servisem "placatých PC" Osobně bych doporučoval HP. Ale jak vidno je to pouze můj subjektivní názor.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.