srágora od EA mající snahu dělat něco podobného co Steam - spouštět z Originu hry jen a pouze od EA, nakupovat hry jen a pouze od EA, bavit se s lidmi mající produkty jen a pouze od EA ...
Jak je to v BF3 netuším, BF2 naštěstí Origin vyloženě nevyžadovalo
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
[b]BP_Shark_7 napsal:
Prosím tedy o pomoc - informace, někoho kdo má s tímto softwarem -origin nějaké zkušenosti ???
Je to hrozný soft. Údaje tvoje i celé rodiny a příbuzenstva odesílá každý den na centrálu CIA. Všem vám přestanou chodit důchody a sociální dávky, budou znát všechna hesla atd. atd atd.
Po naistalování tohoto softu je vhodné se jít oběsit.
[b]BP_Shark_7 napsal:
Prosím tedy o pomoc - informace, někoho kdo má s tímto softwarem -origin nějaké zkušenosti ???
Je to hrozný soft. Údaje tvoje i celé rodiny a příbuzenstva odesílá každý den na centrálu CIA. Všem vám přestanou chodit důchody a sociální dávky, budou znát všechna hesla atd. atd atd.
Díky za pomoc, pokud jsem si myslel, že jsem se něco dozvěděl, tak teď nevím vůbec nic a vyžaduji u všech dalších odpovědí kulaté úřední razítko s nezávislým posudkem nevládní organizace.
Tak hrozné to sice není, ale občas jim "to" nefunguje nebo "zapomenou" údaje o účtu (už tam mám třetí) a EA má blbej zvyk, každého kdo jim na forech odreportuje chybu či bug zabanánovat.
Je to prostě forma protipirátění, pokud se tvůj komp nepřihlásí krz jejich account server, nehraješ.
Na Steamu je to némlich to samý, akorát ne u všech her (některé jdou i tak). Je to trend současnosti
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
CSL1_Talbot napsal:
No ono sa to tusim spustilo s vydanim BF3.Bf3 si ani bez originu nezahras.
samotné BF2 jsem kupoval s Originem, BF3 ještě v prodeji nebyl...
(Vientam již přes Steam)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Mám problém s PhysX u GPU iNvidia. Při jakékoli nové instalaci jak s driverem nebo samostatně mi to hlásí error. Vyzkoušel jsem vše, co mne napadlo i novou čistou instalaci driveru GPU. Proto nemohu hrát hry, které PhysX vyžadují.
Poraďte!
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.