November 23 2024 14:56:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Můj avatar
XXX_Dazz
Pokud se někomu z nějakého důvodu nelíbí můj avatar a myslí si, že by měl mít Stalinův sokolík místo špičate čepice lodíčku, nebo rovnou leteckou kuklu, případně jiná vylepšení dejte mi prosím vědět zde Úsměv
Děkuji předem.

GC3_Messik
No pokud bych byl plně objektivní tak by to šlo zařadit do škatulky nevhodné stejně jako vojenský řád nevyjadřující nacistickou ideologii na hrudi Fučidy ale osobně jakožto bývalý člen rudé letky, a milovník ruské aviatiky let 30 a 40 mi to je jedno, v pravidlech klauzule zamezující tyto prvky není, a záleží tedy jen na vlastní vůli pilota co si dá a co ho nechá komunita vystavovat.
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
LesniHU
No, je tam videt pulka srpu a kladiva, takze bys asi mel pulku toho avataru umazat, nez se zase ozve kdosi z netu...

ECL_Bulldok
Mě se osobně tvůj avatar líbí. A to lítám převážně za druhou stranu.:sm13:

XXX_Dazz
Bulldok napsal:

Tak to tě sundám, jelikož v tobě má vzbuzovat strach a pokoru :lol:

ECL_Bulldok
Mě to nevadí když, mě sundáš na pády jsem zvyklej. ale budu se snažit uletět seč mi budou stačit síly.:sm21::sm23::sm6:

Ucho
3IAP_Dazz napsal:
Bulldok napsal:

Tak to tě sundám, jelikož v tobě má vzbuzovat strach a pokoru :lol:

Mě se taky líbí :-) a kdo nechápe určité rozdíly mezi fotkou konkrétní osoby na veřejnosti a tímhle... no, nevím.

LesniHU napsal:
No, je tam videt pulka srpu a kladiva, takze bys asi mel pulku toho avataru umazat, nez se zase ozve kdosi z netu...

Jestli je tohle ironie (nevím jak je to napsáno nepoznám) doporučuju vyjádřené názory podložit neanonymně, svým plným jménem, tak jak to činí část komunity na již uváděném Bonuswebu. Tak asi...
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

GC3_Kane
3IAP_Dazz napsal:
Pokud se někomu z nějakého důvodu nelíbí můj avatar a myslí si, že by měl mít Stalinův sokolík místo špičate čepice lodíčku, nebo rovnou leteckou kuklu, případně jiná vylepšení dejte mi prosím vědět zde Úsměv
Děkuji předem.

Dazzýýýýýýýý :sm41:

http://3iap.org/forum/news.php
ECL_Bulldok
Promiň uchoasi jsem nepochopil poznámku k LesnímuHU o té anonymitě.:confused:

GC3_Messik
kluci půldne se oháníte nějakym podporováním skupin , mě se taky avatar líbí, Káně je dobrý kreslíř , i a Chroust zase dobrý grafik ale není rozdíl mezi vyfocenym srpem a nakreslenym srpem. Fotka byla stažena tohle si podle své vůle Dazz může nechat psáno výše, jen je to to stejné akorát z druhé strany ne německé, měřit stejným metrem a nebo neměřit vůbec.
Upravil/a GC3_Messik dne 18-01-2006 21:37

gc3normandie.over.cz
LesniHU
CSL_Ucho napsal:
LesniHU napsal:

Jestli je tohle ironie (nevím jak je to napsáno nepoznám) doporučuju vyjádřené názory podložit neanonymně, svým plným jménem, tak jak to činí část komunity na již uváděném Bonuswebu. Tak asi...
Za ironii povazuji to, co se tu delo. Smajlika jsem k tomu nedal schvalne, pokazil by vyzneni. Ja po nem samozrejme zadne umazavani nezadam. Na muj kompletni pohled na vec si budes muset pockat do zitrka.

Neanonymne vyjadrit svuj nazor. Myslis jako ten "... ... (klz)", kvuli kteremu cela tahle sarada zacala?

ECL_Bulldok
Já bych neměřil vůbec.

A kdybyste mi poslal někdo link na ten článek (ať se na něj mrknu), kterej tady nadělal takovou paseku.:sm16:

GC3_Messik
Bulldok napsal:
Já bych neměřil vůbec.

A kdybyste mi poslal někdo link na ten článek (ať se na něj mrknu), kterej tady nadělal takovou paseku.:sm16:

čéče ten link už tady někde byl.. myslim na první stránce toho Adminům nebo jak se to menovalo.

gc3normandie.over.cz
Ucho
LesniHU napsal:
..Neanonymne vyjadrit svuj nazor. Myslis jako ten "... ... (klz)", kvuli kteremu cela tahle sarada zacala?

Ne :-) Neanonymně jako ti co mu tam odpovídali. Je tak těžké pochopit, že někoho, kdo se presentuje svým jménem, může osočování někoho jako (klz) obtěžovat? Ovšem (klz) který se tam dodatečně, pod svůj názor podepsal :-)

Já nikomu neupírám možnost hrát si na cokoli, ale uvítal bych kdyby si tak hrál na svůj účet... mě to v rámci komunity obtěžuje. Je tenhle názor obecně pochopitelný a akceptovatelný?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

ECL_Bulldok
Messik napsal:
Bulldok napsal:
Já bych neměřil vůbec.

čéče ten link už tady někde byl.. myslim na první stránce toho Adminům nebo jak se to menovalo.

Tak to jsem ho přehlíd. jinak dík

ECL_Bulldok
CSL_Ucho napsal:
LesniHU napsal:
..Neanonymne vyjadrit svuj nazor. Myslis jako ten "... ... (klz)", kvuli kteremu cela tahle sarada zacala?

Ne :-) Neanonymně jako ti co mu tam odpovídali. Je tak těžké pochopit, že někoho, kdo se presentuje svým jménem, může osočování někoho jako (klz) obtěžovat? Ovšem (klz) který se tam dodatečně, pod svůj názor podepsal :-)

Já nikomu neupírám možnost hrát si na cokoli, ale uvítal bych kdyby si tak hrál na svůj účet... mě to v rámci komunity obtěžuje. Je tenhle názor obecně pochopitelný a akceptovatelný?

Ano, samozřejmě.Zamračený

310_cibule
Vy si holt nedáte pokoj a nedáte... A zejtra zase všichni budou vyjadřovat svoje zásadní stanoviska k ještě zásadnějším problémům.

A zase bude spravedlivý boj. A zase spolu nebudou někteří mluvit. A někteří nepůjdou do hospody, když tam jiní budou a tak.

A přitom ty důležité věci se dějí někde jinde, že, Pedropane?

Dovolil bych si proto parafrázovat citát, který má jeden náš slovenský kolega jako virtuální podpis. Doufám, že se na mne nebude hněvat, když jej nepatrně upravím

"Sa uvedomte, pls. Vzdy, ked tu pindate, v Rusku zomrie maciatko."

ECL_Bulldok
Promiň, ale... celý vlákno je fraška. (Adnmini, tohle i bonusweb )
Kvůli jednomu blbečkoj (odpuste) se pohádá 20 inteligentních lidí??
Upravil/a ECL_Bulldok dne 18-01-2006 22:20

XXX_Dazz
Cibuli, prosím v mnou založeném vlákně se drž tématu a napiš co se ti na mém avataru nelíbí !!! (a nedělej mi z toho flame :lol: )
Můžeš ho i pochválit to bude Káně spokojené :lol:

Ještě dodám, že jakékoliv úpravy mého avataru zatíží 3.IAP_Kane a 3.IAP_Chrousta mohahodinovou prací. Prosím buďte k nim chovívaví a raději je sestřelte Šklebící se
Upravil/a XXX_Dazz dne 18-01-2006 22:23

XXX_Dazz
A vůbec, všichni se držte tématu Naštvaný

Tady to není holubník, ale SVK fórum.
Upravil/a XXX_Dazz dne 18-01-2006 22:24

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,717 návštěv