Prosim poradte, jak vnutit Ilu vlastni symbol letky?
Mam navod od WT_Pedropana(mozna WT_Peci) a podle neho to slo jedna basen, ale jen pro nektera letectva.
Napr. pro RAF je to v pohode, ale pro ostatni britska letectva neni znak ani jednotka dostupna...
USAAF taky v pohode, ale USN, USMC opet nic, to sa me s japonci, IJA ok a IJN nic
Vite nekdo jake presne kody se musi napsat do jednotlivych konfiguracnich souboru?
Nebo jestli je na to nekde dobrej navod pro vsechny narodnosti a letectva?
Dik
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst
Horste, moc tě nepotěším. Pacific Fighters nás sice obohatil o některé nové armády, bohužel bez této vymoženosti. Trápil jsem se s tím dost dlouho a jediný výsledek je, že někde se ti zobrazí písemný znak bez symbolu, někde to naprosto unhistoricky mázne na letadlo RAF označení a někde to nědělá vůbec nic.
Protože je to už dlouho, tak si přesně nepamatuji, jak to na čem funguje, ale pokud bys měl zájem, pošlu ti mailem náš instalační soubor, z kterého uvidíš, co funguje.
WT_Pedropan napsal:
Horste, moc tě nepotěším. Pacific Fighters nás sice obohatil o některé nové armády, bohužel bez této vymoženosti. Trápil jsem se s tím dost dlouho a jediný výsledek je, že někde se ti zobrazí písemný znak bez symbolu, někde to naprosto unhistoricky mázne na letadlo RAF označení a někde to nědělá vůbec nic.
Protože je to už dlouho, tak si přesně nepamatuji, jak to na čem funguje, ale pokud bys měl zájem, pošlu ti mailem náš instalační soubor, z kterého uvidíš, co funguje.
UAAAAAA toho jsem se obaval:no:
No jestli Te muzu poprosit, posli co muzes, v pm mas muj mail.
Diky
[img]http://i74.photobucket.com/albums/i255/xHorst/Avatar/founder_gold_en_zps81618c02.png[/img] is not a valid Image.
40.StL_Horst
taky jsem to zkoušel a na co jsem přišl bylo, že třebas na Zeru, coby IJN, se symbol letky nezobrazí
Na Zeru, co by USSR (nebo snad i None) se symbol zobrazí na krytu motoru ...
Japonci, Finové a Američani se nezobrazují. Všechny anglofoní státy, tzn Austrálie, Kiwi atp. se zobrazují, ale zároveň ti znaky přeplácnou na britisch západní frontu.
taky jsem to zkoušel a na co jsem přišl bylo, že třebas na Zeru, coby IJN, se symbol letky nezobrazí
Na Zeru, co by USSR (nebo snad i None) se symbol zobrazí na krytu motoru ...
On to má Oleg udělané poněkud záhadně. V některých případech ti symbol zobrazí v závislosti na národnosti i když je to historický nesmysl (ruské Zero), a na některá letadla tam ten znak prostě nedá, i když máš korektní imatrikulaci (IL-2 v ruském markingu).
Prostě, s příchodem PF v tom vznikl trochu hokej, tak je potřeba zkoušet...:sm19:
de - Germany
fi - Finland
fr - France
gb - RAF
hu - Hungary
it - Italy
ja - IJA
in - IJN nn - None
pl - Poland
ro - Romania
sk - Slovakia
ru - USSR
us - USAAF
un - USN
um - USMC
ra - RAAF
rz - RNZAF
rn - RN
du - NL
Ono je asi nejjednoduší si pro státy, které znak nezobrazují, vyrobit skin i s emblémem. Nebo skin s imatrikulací a zvolit none. Ale stejně servry, které nepovolují nečítání skinů, ti nezobrazí ani emblém. Takže pokud si to chystáš na AH, tak je debata čistě akademická.:no:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.