Hraju Il-2 už deset let a s tímhle jsem se ještě nesetkal. V UP3 jsem kliknul ve hře na mapu pravým tlačítkem a objevil víc možností zobrazení (radar a pod.). Bohužel jsem dal poslední volbu (už nevzpomenu, co tam bylo napsané) a místo mapy se mi objevily textové informace z briefingu. A už to zaboha nejde dát zpět. Klikal jsem, mačkal a nic... Ví někdo, jak na to? Díky moc!
Upravil/a clone9cz dne 12-12-2012 13:00
Tenhle problém se tu už řešil myslím...
Pokud máš zálohovaný někde conf.ini soubor, tak si v něm najdi řádky, které obsahují nastavení mapy a přepiš stavající řádky conf.ini souboru > nic složitého
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
No to pravé tlačítko jsem skutečně zkoušel, ale absolutně to nereagovalo. Ve všech ostatních módech ano, ale v tomhle šíleném ne. Nicméně přepis conf zabral. Díky.
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.