Hodlám to tvoje antiživelství otestovat. (pošlu třikrát za sebou stejnou zprávu <<SPAM>>. Pokud by se mi povedlo se nechat zabanánovat, prosím předem za odejmutí toho banána
EDIT: Clone, nemáš to vošéfovaný. V pohodě se to podařilo. Myslím, že to by se vošéfovat dalo.
Upravil/a Koty dne 02-12-2012 13:12
Koty napsal:
Hodlám to tvoje antiživelství otestovat. (pošlu třikrát za sebou stejnou zprávu <<SPAM>>. Pokud by se mi povedlo se nechat zabanánovat, prosím předem za odejmutí toho banána
Za celou svk komunitu tě prosím, NEDĚLEJ TO CLONE!
Koty napsal:
Za celou svk komunitu tě prosím, NEDĚLEJ TO CLONE!
Jak rika kouty, v zadnem pripade mu toho banana neodebirej!
jaktože ten šmejd (ne Koty, ale ten poslední botospamer) posílal příspěvky v dostatečném časovém rozestupu ?
to už jsou Nigerijci tak šikovní, že posílání příspěvků pozdržují nějakou smyčkou ??
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.