Abych se nepletl do normální diskuze, tak toto vlákno.
Problém:
Před posledním patchem hra chodila normálně, poslední verze 1.11.20362 dělá toto:
YouTube Video
Jinak dle rad zkontrolované mezipaměti, reinstal NET Framework 4, reinstal celé hry asi pětkrát, před reinstalací vše vyčištěno.
Tak dál již nevím..............
Upravil/a L382_Conan dne 23-10-2012 12:15
chyba vybíhala ohledně .Net, ale pokud hra chodila i před tím...
a navíc jsi udělal reinstal
ale nedělal bych reinstal 4řky, ale spíš nižších verzí.
NET 4 prý má zastřešovat předchozí verze, ale pokud je aplikace blbě napsatá (ehm ;), tak se tě bude ptát na 1 / 2 / 3 a pokud ji nenajde, bere to jako chybu
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
TozziFan napsal:
Já bych řekl, že problém budou ty XP, ale jen doměnka.
Tozzi ma pravdu. Na XP tuto hru jednoducho nerozchodis. CLOD pracuje s DX10 ale XP s DX9 - a v tom je ten problem.
Na XP mám doinstalovaný DirectX10, NET 4 jsem změnil na NET3.5.
Nejde mi do hlavy, že problém s Lancherem se objevil až na poslední verzi!
Takže asi reinstal celého počítače!
Díky za rady, čau.
Taktez se priklanim k Tozzimu, CoD a XP to dela neplechu. Zkus si nainstalovat WIN7 64bit. a budes mit po problemech.
Upravil/a CZ-BOB dne 24-10-2012 15:24
DX10 je ale až od nějaké betaverze. Pokud hrál na starší ofiko verzi ze steamu, tak mu chodilo.
Pokud mu to chodilo i s betama, pak je to divné :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.