Zdarec,
nesetkal jste se někdo s tím ,že po kliknutí na button QMB hra zcela zamrzne? Vše ostatní funguje jak má.Hru jsem naposledy přeinstaloval cca před půl rokem a doteď běžela bez problémů.Žádné nové programy ani ovladače ,které by mohly být příčinou jsem neinstaloval. Opravdu se mi nechce vše instalovat znovu.Verze 4.11.1m+HSFX.
Upravil/a FK_Stern dne 21-10-2012 19:57
Tohle může udělat třeba navolené módované letadlo v situaci, kdy spustíš nemodovanou hru. Dříve vybraná letadla zůstávají zapsaná v souboru ve složce User a může to tenhle problém dělat. První, co doporučím, je spustit to se ZAPNUTÝM HSFX.
Pokud se nezadaří, otevři si soubor IL-2\Users\doe\settings.ini a smaž informace z QMB. Pokud se v tom nevyznáš, tak mi slib panáka Jägera a ten soubor mi pošli na mail
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 21-10-2012 20:30
Ale ono se to da fakt vyresit editaci toho souboru, co jsem psal. Navic se tak da vyresit i obdobnej problem online :-) Ze to ma dve reseni jsem nevedel :-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.