Ahoj
Game commander 2 - používá ho někdo na off-line příkazy pro AI ??? Vzpomněl jsem si na USAF od Janes, kde bylo ovládání hlasem možné. Nedávno jsem pátral po něčem podobném pro hraní off-line kampaní a narazil na GC. Celkem by se tahlo softík hodil. Tak jestli někdo nemá náhodou nějaké zkušenosti... pokud ano, tak sem s tím
Před mnóóóha a mnóóóha lety jsem v ilovi (offline) používal první verzi GK. Mluvil jsem na to anglicky (česky jsem to radši nezkoušel, asi by mi to nerozumělo )
V zásadě jde o to, že musíš GK naučit poznávat jednotlivé povely vyřčené tvým hlasem (tedy řekneš třeba Horrido a GK "stiskne" příslušné klávesy). No, a pak se v žáru boje snažíš ty povely vyslovit pokud možno stejně, jak jsi ho to naučil. Vzhledem k tomu, že se navíc propracováváš přes strukruru (třeba roj - navigace - povel, tedy pokud ho nenaučíš všechny kombinace, což je dost vopruz), ne vždy ti GK rozumí. A vobčas do něj - za sarkastických úšklebků rodiny či známých - tak řveš pořád dokola, pro většinu lidí naprosto nesmyslný hámotiny a on se tváří nechápavě. Respektive na tebe kašle.
Ale jinak je to docela zábava
Upravil/a 310_cibule dne 12-09-2012 16:46
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pokud si to vybavuji správně (používal jsem GC2 hlavně na velení v ponorkách, GC se dal naučit i němčině a s kvalitním mikrofonem nebyl problem s rozeznaváním, GC je vlastně pořád nejlepší soft na hlasové ovládání imho) s Ilem byl problém díky idiotské struktuře menu příkazů, kdy se vlastně vracíš a používáš stejné klávesy na rozdílné příkazy. Byl strašný opruz to udělat nějak funkčně a vzdal jsem to.
WT_Horrido napsal:
Pokud si to vybavuji správně (používal jsem GC2 hlavně na velení v ponorkách, GC se dal naučit i němčině a s kvalitním mikrofonem nebyl problem s rozeznaváním, GC je vlastně pořád nejlepší soft na hlasové ovládání imho) s Ilem byl problém díky idiotské struktuře menu příkazů, kdy se vlastně vracíš a používáš stejné klávesy na rozdílné příkazy. Byl strašný opruz to udělat nějak funkčně a vzdal jsem to.
To mě taky napadlo.... tak se do toho ani asi nepustím.... jsem línej jako prase něco mapovat a potom zjistit že je to k "ho..u". Díky za info !
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.