November 23 2024 15:46:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
cibule má narozky
Jirka
Tak dnešního dne, se nám náš cibule dožívá neuvěřitelných 45 let.

To nemám ze své hlavy, to ho nabonzovalo ICQ. Jó cibule, to máš z toho, že co nevíš, to ICQ nevyžvaníš. ÚsměvÚsměvÚsměv

Hodně zdraví, štěstí a poslušný joystick Ti přeje vesmírná potvora

Jirka/Vogon

Salute!

Cmelaci-Bagos
Tak se přídávám ke gratulaci. Moc sestřelů ti přát nebudu, protože lítám za modrý Úsměv, ale přeju ti hodně zdraví a ať to paní Cibulová s tebou ještě aspoň 55 let vydrží. :sm17:

http://cmelaci.com
Hoper
jakejch 45 ? jakejch 45 ? dyť říkal kulatý! a to může být jen 50 (nebo i 60 Šklebící se)

ne, teď vážně - Cibulo,přeju ti vše nejhorší, ať se ti širokým obloukem vyhne,
samo hodně zdraví,
ve šturmovi tolik úspěchů, ať jsem aspoň o kousíček lepší jak ty,
hodné děti a manželku
a nekončící zásoby tvé oblíbené whisky Úsměv

rudidlo
Hlavně tolerantní manželku (víc tolerantní než mám já) To ti přeje stále dvacetileté rudidlo.

http://silicon-remarks.blogspot.com
WT_Pedropan
Tak ať se Ti nejméně dalších pětačtyřicet let vyhýbá těla bolení, duše trápení, dětí zlobení, manželčiny vyčítavé pohledy a všeobecné srážky s lidským blbstvím. A přijde-li k tomu i radost ze hry, ať už jakékoliv, myslím, že by to mohla být leta strávená v pohodě.
Takže aktuálně čistou šestku, přesnou mouchu a opasek bohatě ověšený modrými skalpy...Úsměv:sm17:

http://www.wtigers.org/
1stCL_Jamamoto
Vše nejlepší! Ať se daří a hodně pěkných sestřelů!:jamamoto:

310_cibule
Hoši děkuju. Fakt. Potěšilo mne to. A dojalo.

A nic na tom nemění fakt, že dneska narozeniny nemám. To máte z toho, že věříte VogJirkovi a ten zase ajsíkjů Šklebící se

Lucka
Cibule, přeji Ti vše nejlepší, pevné zdraví a mnoho úspěchů nejen na virtuálním nebi :lucka:

1stCL_Jamamoto
313_cibule napsal:
Hoši děkuju. Fakt. Potěšilo mne to. A dojalo.

A nic na tom nemění fakt, že dneska narozeniny nemám. To máte z toho, že věříte VogJirkovi a ten zase ajsíkjů Šklebící se

Obávám se, že teď už se z toho asi nevykecáš....doufám, že konečně dostaneš pořádné brusle a někdo tě přihlásí do bruslařského kursu pro začátečníky, ať už se to konečně naučíš!

:jamamoto:

310_cibule
Ale já je fakt dneska nemám. Mně už tady nikdo nevěří ani pozdrav...

1stCL_Jamamoto
Jo mimochodem, Cibule má narozky, Árný vyhrál anketu.....napadá vás to, co mě?:sm36::sm35::sm42:

313_Gryzlov
Cibule,

přeji hodně štěstí, pevné zdraví, co nejvíce radostí a nejméně starostí, no a vůbec Ti přeji, aby se Ti vše dařilo Úsměv A vůbec Ti přeji hodně sestřelených šmoulů Úsměv

313_Gryzlov
To je fakt. To je důvod pro oslavu :yes:

Opitze
NIC NENI NEMOZNE...
Cibule ma 45 let, lita a jeste napada opice, ze pry smrdej. Miluji sul, sul je nad zlato, co by byla, kdyby pozbyla chuti. to je nas Cibule. Doufam, ze budu stejne pohodovy jako on, az mi bude 45. Úsměv

Hodne zdravi a abych te co nejmene trefoval, dedku Úsměv
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

310_cibule
Stát! Stop! Halt! Nenechte to rozjet, nebo to už nepůjde zastavit. Nehodlám si nechat vystavovat novej rodnej list.

A navíc se ty tirády můžou za dva dny, až to bude skutečně aktuální, vopakovat.

Opitze
ale jen si zaplakej, Cibule. my te mame opravdu radi :sm33:
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Jirka
Plus mínus dva dny, to nic není. A navíc mě doma učili, že je slušné posílat přání předem. Co kdyby jsi se těch narozenin náhodou nedožil. Šklebící se Ve tvým věku.Šklebící se

310_cibule
Jóóóó táááák, vy se těšíte, že vám zhebnu. A co za to?

313_Gryzlov
313_cibule napsal:
Stát! Stop! Halt! Nenechte to rozjet, nebo to už nepůjde zastavit. Nehodlám si nechat vystavovat novej rodnej list.

A navíc se ty tirády můžou za dva dny, až to bude skutečně aktuální, vopakovat.

To jsem z toho :Jiricek:

Hoper
křeček ? Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,027,118 návštěv