November 24 2024 01:21:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
CIAF 2012 8. a 9. září 2012 Letiště Hradec Králové
DarkTatka
Kluci, chysta se nekdo, ma nekdo zkusenosti? Zatim nemaji uverejneny program, tak nevim jestli ma cenu se trmacet v nedeli pres pul republiky Smutný

AH_Poti
darktatka napsal:
Kluci, chysta se nekdo, ma nekdo zkusenosti? Zatim nemaji uverejneny program, tak nevim jestli ma cenu se trmacet v nedeli pres pul republiky Smutný

Já osobně si myslím že to cenu nemá.

www.malovidy.cz
saldy
Tak ale nějaké info tam je ne? http://www.airsho...

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
CSL_Stuka
Chystám sa aj na do Hradce na túto akciu,ale pred tým domovská akcička Mrknutí:

<i><strong>http:/...trong>

Lenny
No CIAF je rok od roku horsi, delame si srandu ze pristi rok, budeme radi kdyz prileti neco co neni UL. Urcite to za to nestoji, ja nejit za press, tak hodne zvazuju zda vubec to ma cenu, navic kdyz organizatori v PR nevynikaji, na FB mazali kriticke prispevky no a pak smazali celou FB stranku, pro jistotu. Pripominalo mi to trochu STB praktiky. Skoda, ze si organizatori neberou za priklad SIAF, sice taky PR velice chabe, na me otazky ohledne press veci jsem byl odpalkovan mailem bez jakekoliv spetky slusneho chovani (chybelo osloveni, muj dotaz byl zodpovezen jednou vetou a podepsana nejaka pani ci slecna). Ale narozdil od CIAFaku aspon umi dostat nad Sliač poradne letadla co lidi zaujmou.Mrknutí Well done Slovenšti bratiaÚsměv

PS: Stuko, radsi nemrhej zdroji na CIAF a jed na Dny nato, letos to na mošnově bude opravdu ostréÚsměv
Upravil/a Lenny dne 28-08-2012 18:25

fbvat.tym.cz
magot
No teda slabota.
Kdyby tam byly alespoň nějaký US nebo Rus kousky .. akorát ex nyní Slov. Mig-29, AH-1 Kobra (CZ)
Kvůli tomu dvou kouskům tam nepojedu ... Zlatá Aviatická pouť.
Upravil/a magot dne 28-08-2012 18:38

CSL_Raptor
No CIAF si v první řadě vykopal hrob sám a to přestěhováním do Brna. Sic se vrátil zpět do Hradce, ale hříchy Brna si veze sebou a bude se to dlouho napravovat. Ekonomická situace v republice tomu taky nepřispívá. Toť můj názor.

Stuka pokud už mě ten felčar vyléčí mohl bych se tam zajet mrknout sic né kvůli programu, ale pokecáme a popijem (teda já určitě Vyděšený).

Leny ostré to je teprve když tam nosíš hajzlíky a připravuješ stany, zábrany a kontejnery se vším možným už několik dní předem pak čumíš nechápaje na ty hordy lidí a pak to zas celé balíš. CoolNaštvaný

DarkTatka
No rozhodoval jsem se mezi Dny NATO v Ostrave, tak asi zkusime to. Ale tam zas muzem byt jen v patek, a doufam ze tam uz neco k videni bude

BP_Madvlk
Chystám se na SIAF - služebně.S Casou na statice Úsměv

Lenny
darktatka napsal:
No rozhodoval jsem se mezi Dny NATO v Ostrave, tak asi zkusime to. Ale tam zas muzem byt jen v patek, a doufam ze tam uz neco k videni bude

V patek byvaji prilety, seznam a harmonogram byva vzdy znam hodne dopredu.

Raptor: nooo tak nejak. Tak ja nevynechal ani jeden rocnik od zacatku, ale prijde mi lito, ze z masinama a presunutim na opacnou stranu letiste, se to tam taky tak nejak posralo (kvuli tomu ze se to neveslo tam kde kdysi), slunce proti, masiny roztahane, kopa lidi co vidi letadlo proprve. Ale to tak asi k tomu nejak patri. Holt pokrok nezastavis. Spotter lajna to jisti na poli

fbvat.tym.cz
CSL_Stuka
BP_Madvlk napsal:
Chystám se na SIAF - služebně.S Casou na statice Úsměv

Tak to ťa prídem bombardovať otázkami a určite do toho budem chcieť vliezť Šklebící se Šklebící se spoznáš ma ľahko...stredne veľký foťák a červené tričko sa nápisom "Snať pered poľetom (v azbuke Šklebící se)" Mrknutí

BP_Madvlk
Tak podle toho trika určitěÚsměv

CSL_Stuka
Tak, dokončil som výber z fotiek zo SIAF 2012, dúfam, že sa budú páčiť Mrknutí (viem, že je to OT, ale nechcel som zakladať nové vlákno)

FOTOALBUM SIAF 2012

Robo
CSL1_Stuka napsal:
Tak, dokončil som výber z fotiek zo SIAF 2012, dúfam, že sa budú páčiť Mrknutí (viem, že je to OT, ale nechcel som zakladať nové vlákno)

FOTOALBUM SIAF 2012

Nadhera! Mrknutí

BP_Madvlk
No jo,tak to jsi tam byl v sobotu ráno.Škoda,že jsi se neozval,to jsem byl u mašiny sám Úsměv Stačilo tomu boříkovi ve vestě říct a bylo by....tak snad příště Úsměv

CSL_Stuka
Robo som naozaj rád, že sa páčia Úsměv

No ja som tam nikoho u tej mašiny nevidel, tak som to napokon nechal tak. Začal potom program a mal som plné ruky foťáku Šklebící se Snáď teda nabudúce Úsměv

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,030,618 návštěv