Po delší době lítání na Syndikátech jsem se rozhodl opět zkusit Flying Circus. Moje nová zkušenost mě obohatila natolik, že jsem si řekl, že by neškodilo sepsat desatero - návod k přežití.
1) Nepřežijete. Tedy ne dýl jak řekněme dvě minuty a to pouze pokud se masomlejnek zrovna nachází na druhý straně mapy.
2) Pokoušet se přežít jen snižuje frekvenci prožívání blahých pocitů, že do někoho živýho střílíte.
3) Nepřistávejte - viz. bod 2.
4) 10% paliva je zbytečně moc.
5) 1000 nábojů je v naprosté většině případů zbytečná zátěž. Tak dlouho nepoletíte.
6) Nevyhybejte se taranu, stejně do vás někdo vrazí.
7) Na Flying Circus se vždy najde jeden, kterej to umí mnohem líp než všichni kolem a výpis neustále opakuje, že někoho sestřelil. Nemá smysl si s tím lámat hlavu.
8) Díky zapnutelným ikonám se mění použitelnost některých letadel k nepoznání. Dolphin a Spad najednou nemají problém s viditelností, využijte toho.
9) Když máte pocit, že se vám špatně dýchá, máte červené oči, potíte se a toho experta, co vás neustále sundavá, byste zaškrtili být fyzicky před váma, je na čase zapnout klidnější server.
10) Pokud bod 9 prošvihnete a promluví na vás manželka, nemačkejte "reload all weapons" na klacku a nesnažte se ji dostat před mířidla. Můžete ale zkusit nějaký obraný manévr - třeba barrel roll. Piloti Spadů můžou dajvnout pod stůl. Naopak piloti Dr. 1 by měli být obzvláště opatrní, aby nekopali levou nohou.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.