Mám IL 2 1946 verzi 4.101 a pokaždé, když letím se starší verzí Mustanga ( P-51 B, C, Mk III ), je jeho zaměřovač zakryt tmavou deskou. Nevíte jak to odstranit ? . . . možná problém začátečníka, ale nikde jsem zatím řešení nenašel. Díky.
tak mám klasickou verzi 4.10.1 bez žádných zapnutých módů. Grafická karta je Gigabyte Radeon 6450 1GB. Všiml jsem si, že záleží na nastavení grafiky v Catalyst Control Center. Tmavě zakrytý zaměřovač se objeví při vlastním nastavení režimu vyhlazování hran na vyšší úroveň. Když nechám režim vyhlazování na nastavení aplikace, grafika hry je sice horší, ale zaměřovač je normálně průhledný.
Jestli máte nějaké typy na nastavení grafiky nebo přímo ve hře, budu rád. Jinak lítat se s tím dá, hold snížím kvalitu grafiky a půjde to. Možná by pomohlo i to přeinstalování, jestli to s tím může souviset.
Reinstalasi nepomůže. Lepší je to nechat trochu zubatý ( alespoň jsou dřív vidět nepřátelský doty),
případně zvýšit rozlišení monitoru. To zubatost taky ubere.
I když je otázka, co si pod pojmem zubatý představuješ ty a co já. :-)
Jestliže máš ATInu, tak si prostě nainstaluj verzi ovladače, který ti k tomu dodali na CD. Ten totiž většinou bývá odladěný.
Měl jsem ten samý problém před Invazí.
Mausi.
Nainstaluj nové ovladače a do hlavní složky s Il2 nakopíruj tento rozbalený soubor http://dl.dropbox...1.4-v7.zip. Žádné staré z CD tam nehaž. Tedy pokud máš Win7, pro winXP je nějaký podobný, ten ale nemám a nechce se mi hledat (dohledej sám).
Jo a nepoužívej to morfologické vyhlazování. To se používá jen u her, které nepodporují klasický AA. I možná proto ti to zlobí.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Zatím jsem to vyřešil různým nastavením parametrů grafiky v Catalyst Control Center. Zaměřovač je v pořádku a grafika vcelku ujde ( v zápalu boje to člověk stejně nepozná . . .
Ty ovladače na Ati radeon stáhnu a zkusím nainstalovat.
Řekl bych, že tímto je ten problém se zaměřovačem vyřešen.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.