Jako nováček neznalý věci jsem slepě následoval návodu jak začít s ilem, to hlavně kvůli lítání na serverech a link který je tu uveden pro stažení team speaku mě dovedl k verzi TS3 která je ovšem absolutně rozdílná, hlavně v nastavení hlasitosti a pod od původní, které odpovídá návod na těchto stránkách. Nastavení jsem tedy na zkoušku provedl podle průvodce nastavením obsaženém v instalaci programu. Po spuštění a zadání adresy asf. hol. kde nejčastěji lítám však adresa nebyla přijata ani nalezena. Jestli má někdo nějaký vyzkoušený postup či fígl jak rozběhnout TS3 případně je li nutno používat pouze starší verzi prosím o zveřejnění a to polopatě ať to pochopí i blbec jako jsem já či jiný, nevinný začátečník. Včera jsme to na A.S. řešili během letu a díky té diskuzi se pár pilotů zapíchlo do trávy což je jak jistě uznáte plýtvání časem pilotů. Předem děkuji za příspěvky zasvěcenců. PACHECO
Do TS3 se zadává takto s portem za dvojtečkou.
ts.vwings.net:4173
Pokud se nezadaří připojit, doporučuji zjistit IP adresu příkazem z promptu (příkazového žádku)
c:\>ping ts.vwings.net
Code
Příkaz PING na ts.vwings.net [159.253.131.43] - 32 bajtů dat:
Odpověď od 159.253.131.43: bajty=32 čas=36ms TTL=51
Odpověď od 159.253.131.43: bajty=32 čas=39ms TTL=51
Odpověď od 159.253.131.43: bajty=32 čas=36ms TTL=51
Odpověď od 159.253.131.43: bajty=32 čas=35ms TTL=51
Statistika ping pro 159.253.131.43:
Pakety: Odeslané = 4, Přijaté = 4, Ztracené = 0 (ztráta 0%),
Přibližná doba do přijetí odezvy v milisekundách:
Minimum = 35ms, Maximum = 39ms, Průměr = 36ms
a zadat přímo tu
159.253.131.43:4173
Specielně na AH to pomáhá.
Upravil/a clone9cz dne 06-06-2012 03:03
tak jsou dve moznosti, jak se na TS servr pripojit.
Bud znas pripojovaci udaje, ktere vetsinou majitel TS servru nekam vyvesi (napriklad v pripade AH to je u nich na webu). V tomto pripade spustis teamspeak3, zmacknes CTRL+S, napises IP adresu, prezdivku a pripadne heslo, pokud na servru je a das pripojit. IP adresu zkus s portem a pokud se pripojeni nepodari, pak zkus bez portu (tzn jen tu cast pred dvojteckou). Nezapominej na to heslo, zrovna AH ho pouzivaji.
Kdyz se ti podari pripojit na servr, je dobre si ho ulozit do zalozek, takze kdyz jsi pripojeny, kliknes v teamspeaku na Bookmarks/Add to Bookmarks (cesky zrejme Zalozky / Pridat zalozku)
Druha moznost, jak se pripojit, je najit servr v seznamu servru primo v teamspeaku3.
spustis teamspeak, zmacknes CTRL+SHIFT+S a otevre se seznam servru.
Do policka server name napises cast nazvu servru (pokud neznas, nepises nic, zkusis najit podle dalsich vlastnosti), napriklad AH. V casti STANDART FILTER nastavis Country napriklad na Czech Republic, V casti USERS zkontrolujes, ze je zaskrtnute pouze Hide Full Servers (tj je nastaveno jen to, ze se nezobrazi plne servry, na ktere by ses stejne nepripojil). Dole kliknes na ADVANCED FILTER a v obou castech oznacis Show All. Nasledne kliknes na Aply Filter a vlevo by se mely zobrazeny vsechny vyhovujici servry, v nasem pripade by tam mely byt i 2 servry AH. Pak bud dvojklikem se pripojis na ktery chces, nebo pravym tlacitkem mysi kliknes a zaradis do Bookmarks.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
310_Pip napsal:
Hopersan nema tsko v japonstine? :|:o
já ano, ale mám to snad nabízet i jiným ?
:)))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.