Jde ve snap view nastavit na nejaký tlačítko i jiná poloha než výchozí (tlačítko tuším 2 nebo 3 na páce)? Docela rád bych si na nějakou klávesu nebo tlačítko joysticku nastavil i další specifickou polohu hlavy, například vyklonění z kokpitu a pohled dolů.
Freetrack časem plánuju, ale chtěl bych si to nějak zařídit hned.
Upravil/a Fext dne 02-06-2012 21:05
Namapovat si vlastní pohled lze, podržíš tlačítko s přednastavenou funkcí (např. pohled dolů), dohoníš pohled pomocí myši a tlačítek PgUP,PgDWN... tam kam potřebuješ, stiskneš F10 a zase to tlačítko pustíš. Jen netuším, jestli ten pohled půjde dohonit až do tak extrémní polohy, jako je ta vykloněná na kraj kokpitu s pohledem dolů, zkus to.
Ja jsem puvodne chtel pouzit na tlacitko pohled za sebe a zaroven vykloneny v ose X do strany, hlavne na toho Hanriota s obrovskym operadlem. Freetrack totiz tenhle pohled neumi v te ose X invertovat a tak jsem se casto vyklonil na druhou stranu, nez jsem chtel. OpenTrack to ale vyresil, umoznuje osu X pri pohledu za sebe spravne invertovat, jako TrackIR.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.