Wooo To bude peklo Kooperačky s pojížděním... jen jestli e dá nastavit i způsob řazení na stojánku, či na dráhu. Ale je tu prolém, počítá to i s nehodama při pojíždění - překážky?
Ježííííš, to je nádhera. Chopin, Schumann nebo Beethoven?
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Pěkně si nás daidalosáci rozmazlujou, uvidíme jak to bude fungovat. Někde tu zaznělo že Šturm je dědeček, to ano ale na důchod se ještě nechystá, naopak to nejlepší má stále před sebou.
To už i kooperačky začnou mít grády a takovej útok na letiště bude masakr prostě Wooo
BTW, a nechystá se nějaká další lahůdka?
(1) nějaké nastavování jazyků přes program (jestli tam už je, tak se omlouvám, ještě jsem ho nenašel)
(2) Když jsme u Chopina, co takhle upravit nějak Soundbackground a přidat i něco pro let?
EDIT: od cesty - to nocturno je nějaký známý... když zadám do youtube Chopin, tak prvních pět výsledků:
Nocturne, nocturne, nocturne, waltz in C dur sharp mirror op.64 No:2, nocturne...
Upravil/a Koty dne 18-05-2012 15:07
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Chopin a jeho nocturne.
Který? Napsal jich přes dvacet Upravil/a 310_cibule dne 18-05-2012 15:26
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Koty napsal:
(2) Když jsme u Chopina, co takhle upravit nějak Soundbackground a přidat i něco pro let?
to je tam od nepaměti (minimálně už hoooodně dlouho - možná už od FB )
Upravil/a Hoper dne 18-05-2012 17:14
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Koty napsal:
to je tam od nepaměti (minimálně už hoooodně dlouho - možná už od FB )
něco pro let tam je, ale tím stylem, že je tam na to složka, ale je prázndá xD
A vůbec - je tam i rádio - jak se vlastně zapíná? xD xD :F
Serza napsal:
A co ti brani pridat tam soubory ogg vorbis?
Radio musi byt umisteno na mape, potom by melo stacit najit ho jakozto majak.
Nejsem si jistý, jestli ogg nebo wav v mp3 (či jak je udělán zvuk i pro rádio)
Mrkni, jaký typ wavů jsou ty default soubory od Olega a udělej si podle nich ty svoje. Ale já jsem měl hudbu při startu asi jen dva lety, pak jsem to vyhodil. Resp obecně všechno "kvílení" v menu a pod mám vyhozené. Téměř vůbec nelítám offl a při onl to jen zbytečně ruší...
a k rádií tu sem tam občas postnu linky
a jak psal Serža - na mapě musí být odpovídající rádio...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.