tak jsem konečně rozehrál 2
a zaboha nemůžu přijít na to jak zbaštit mutagen
gůgl sice zjistil, že nejsem sám kdo měl/má tento problém
ale v tom bordelu nějak nemůžu najít řešení
no a když už jsem tady se zeptám no
páč vím že ho tu pár lidí hrálo
U schopnosti jsou extra sloty jako u zbroje nebo meče. Tam dáváš mutagen. Ne všechny schopnosti je možné zmutovat a jde to tuším až od určitého levelu.
Ale mohl by se někdo pomstít těm revolucionářům z LA tak, že by v té hře udělal prostě gigantickej grupáč, úplná sodoma gomora, kde by byli všichni na jednej hromadě jak ve starém Římu, trošku to okořenit navíc vylepšit včetně koz, ovcí, krokodýlů, mrtvol, mimozemšťanů apod .. a nakonec je všechny rozsekat na bifteky a osmahnout k večeři, aby si i utiskovaný kanibal pochutnal. Když splnit pětiletku, tak pořádně
btw ten CD Projekt red to jsou poláci jestli se nemýlím, jsem měl za to, že to jsou takový klerofašisti, který maj blíže k španělskej inkvizici bež k LA
Upravil/a magot dne 11-07-2024 23:49
CD projekt už dávno poláci nejsou. Už je to rozmanitá multikulturní progresivní společnost kde všichni menstruují, pokud mají chuť, barvi si vlasy na fialovo a dělají hry pro moderní publikum.
nj, holt v bodě 2 podepíšeš smlouvu s ďáblem, neodoláš "kurva velkej hromadě dolarů" abych tak nějak nastínil emerickej sen a ďábel v myslích vrcholovejch manažerů pak udělá, přesně to co má.
Všechno to "vylepší"
Uvidíme jak to dopadne s KCD2.
Upravil/a magot dne 12-07-2024 14:34
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.