Trosku pozdni, ale preci jenom... nejlepsi volba pokud chcete farmu jen skusit. Nejlepsi na A2F je, ze je v podstate identicka s puvodni A2, a setkal sem se i s pripady kdy si lidi koupili jen A2OA (Op. Arrowhead) a hrali regulerne s A2CO.
No, my jsme to skouseli s falkonem se navzajem konektnout a nepodarilo se nam to. Ja mam A2CO a A2F se nechytala, ani kdyz jsem zakladal misi na utesu bez jakychkoli vylepseni.
To ano. Ale nikde nebylo napsane, ze rozsireni bude muset byt aktivni... Pokud vim tak i na ofik strankach A2F je napsano ze hra je kompatibilni s A2: Harvest Red (podle kampane v puv. hre jmeno) a ne OA. Ja dokonce sosal A2F, jen abych si nemusel rozj*bat verzi orig. farmy a mohl hrat s tema co orig nemaj.
Naprd, při pokusu vlézt do nastavení ovládání, to celý spadne.
Grafiku už jednou někdo jedl ...
Zlatej S.T.A.L.K.E.R v Pripyati, to mělo atmošku a s modpackem to bylo i napínavý.
Takže na rovinu jak to je: Stáhni si, nainstaluj, zkus si co a jak - a jakmile budeš cokoli chtít s někým (tzn. online) - tak si kup placenou verzi.
Podotýkám, že několik mých kamarádů (kteří dříve Armu nehráli, nebo si "vyzkoušeli" upirátěnou, a smáli se když jsem si před iks času koupil origošku) si teď koupili komplet, dopačovali, a jedině tak můžeme spolu pařit po netu. Protože teď je to chytlo. Zjistili totiž možnosti naskriptovaných misí. Které ovšem ve frí verzi pouze "zjistí", nikoli "využijí".
A co se týče grafiky, tzn. rozdílu mezi free a placenou - to byste je museli slyšet.
Musím říci - BI, palec nahoru! Reklamní akce jaxepatří! Takhle se to dělá, ne jako Šmejdík.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
CSL1_Scharck napsal:
Naprd, při pokusu vlézt do nastavení ovládání, to celý spadne.
Grafiku už jednou někdo jedl ...
Zlatej S.T.A.L.K.E.R v Pripyati, to mělo atmošku a s modpackem to bylo i napínavý.
Jak rika Alfik, mas to rozbity. Jak sem psal, sam sem A2F sosnul a nepadala. A vubec, za posledniho pul roku je jediny pad, je podmineny pritomnosti (a zapnutim) jednoho modu, a i v tu chvili je prakticky nemozne se s nim setkat.
Já jsem zkoušel spustit Armu2 asi po roce, online už asi nemám šanci si zahrát, když mám jen Armu2 s ACE modem bez datadisků, ten jsem zkoušel updatovat s prográmkem Addon Sync 2009 a ten mi už nějak taky nereaguje.
saldy napsal:
Já jsem zkoušel spustit Armu2 asi po roce, online už asi nemám šanci si zahrát, když mám jen Armu2 s ACE modem bez datadisků, ten jsem zkoušel updatovat s prográmkem Addon Sync 2009 a ten mi už nějak taky nereaguje.
ted se pouziva program Six Updater https://dev-heave...ater/files misto Addon Syncu - osobne se mi vic libil ten AddonSync2009
predpokladam ze Armaholic znas? http://www.armaho... - ke stazeni cokoliv, co si do Army muzes prat
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
Je to na mě zlý.. . už i demoverzi jsem si sehnal, dokonce mě to i chytlo... A když je to fréé a je to kompatibilní s originálem... tak se tam nedostanu. Jeden aby se na to..
Na druhou stranu, prodává se i kompletní komplet za celkem slušnou cenu. A občas jsou zadara klíče na různých herních webech - zrovínka (cca měsíc zpět) si pár známých sehnalo klíče z polského webu, při instalaci změnili "polštinu" na "češtinu" - a paří.
Armu (mimo) frí) paří po netu dost lidí. A kupa z nich jsou i našinci, takže i domluva je možná.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.