Opět něco autíček. Záležitost financovaná částečně usery. Koupíte si "podíl" a můžete si stáhnout alfu. Zatím jsem moc netestoval (stáhl jsem to ve středu), ale na to jak to vypadá, a vzhledem k tomu že je to alfa, se to překvapivě dobře hýbe. I jízdní vlastnosti se zdají byt košer, nastavit na autě jde všechno.
Tak to je nádhera, mám zkušenost jenom s Gran Turismo, ale hodně jsem se u toho vyřádil, asi zase vyndám zaprášenej PSX,snad bude ještě fungovat uložená kampaň.
dojem z ní lehce shazuje fakt, že nevidím "svoje" ruce
nevšiml jsem si stop po brždění a v písku
a škoda, že nedoběhla ta závěrečná pasáž z kolize
docela by mne zajímalo, jestli je tam zabudován faktor únavy
jak je řešen pitstop
jestli tam bude nějaká kariéra
podporuje-li to TiR
(stránky jsem zatím nečetl :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Taková Hoperovina, di se s rukama bodnout, inteligente.
Správně to má být jako v iRacing, tam se dá vypnout volant, který máš před sebou na stole.
Ve hrách, které zobrazujou ruce a volanty vidíš naopak 4 ruce a 2 volanty. To se ti zdá správně ?
EDIT: vlastně jsem si hned říkal, kdo s tím vyskočí jak čertík z krabičky, když jsem nevidel ruce na screenech.
Upravil/a clone9cz dne 07-04-2012 17:10
Čeče, clone, řídím kvedlou a bylo by docela blbý, kdyby se v autě řídilo kvedlou. Takže ač řídím kvedlou, potřebuju tam vidět skutečný volant.
Mno a když je tam volant, potřebuju na něm vidět i ty ruce ;)
A si vem, když z toho uděláš vídeo - se tam jako bude auto točit bez volantu ?
Nene, volant a na něm ruce tam být muší, jinak by to pak vypadalo blbě.
Ale že jsou ty ruce vypínatelné - je vidět, že vývojáři naslouchají a myslí i hlavou :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
ASSETTO CORSA
Early Access Game
Get instant access and start playing; get involved with this game as it develops.
What the developers say: “Assetto Corsa is already in advanced state of completion. Meanwhile some features and structures are under progress and testing, the developers have decided to offer the immediate access to the basic features and contents included in the game, to satisfy the requests of the AC followers. A first, light build of Assetto Corsa is now available for download on Steam Early Access.
The first build of Assetto Corsa includes the main structure of the game and 8 classes of cars for a total number of 11 vehicles, with the aim to guarantee just from the beginning the chance to enjoy the dynamic model of the game racing with different kind of vehicles.
Players can buy the game saving 22% of the retail price, getting the access to the beta version, including its updates, and they will receive the final version of the game, when it will be released, without any additional charge.”
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.