Dnes jsem potkal svoje první neviditelné letadlo, blížilo se z daleka jako tečka a když jsem ho měl při obratu na 1oc, tak ve vzdálenosti cca 500m zmizelo, aby se objevilo až na 200m vzdálenosti na mý 4 hodine.
Obdobné se mi přihodilo i s fomaci čehosi, tu jsem po zmizení ale zahlídnul až 10 km v trapu ve směru původního letu.
Model detail: Low, Medium, High
Buildings detail: Very low, Low, Medium, High, Very high
Land detail: Low, Medium, High
Forest: Off, Very low, Low, Medium, High, Very high
Visial Effects: Low, Medium, High
Texture quality: Low, Medium, High, Original
Anti-Aliasing: Off, 1, 2, 4, 8
Anti-E Epilepsy filter: Yes, No
SSAO: Yes, No
Damage decals: Low, Medium, High
Building amount: Low, Medium, High, Unlimited
Land Shading: Low, Medium, High
Grass: Yes, No
Shadows: Yes, No
Roads: Yes, No
a co až přejdou na moderní éru s opravdu "neviditelnýma" letadlama... ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dyť tohle je jedna z nejzajímavějších fíčur v CoDovi (píšeme tu o tom už asi po sté). Žádný jiný sim to nemá, je to naprosto unikátní záležitost.
Každý letec z BoB ti potvrdí, že mezi prvními zkušenostmi, které se nováčkům přišedším k peruti předávali, bylo rozpoznávání bogies resp. vodorovných čárek na max přiblížení. Než tě pustili do vzduchu, musel jsi to bezpečně ovládat
Takatakatakatakatakatakatakatakataka... aneb z kuřete jestřábem v pěti lekcích.
P.S. Včera jsme si dali s Krakenem nálet na cíle v Anglii v B.R. 20 (dělal jsem mu bombometčíka). Úžasný zážitek, zejména takhle při západu slunce. V letadle je dokonale nasimulována italská technika, nefunguje tam nejmíň polovina věcí, třeba nejde nastavit gyrokompas a dokonce se ani nehýbe. Nicméně v kabině telegrafisty se při manévrech ve vzduchu po podlaze válí láhev ruffina.
Poprvé jsme se dostali až nad nepřátelské letiště, společně odhodili (nabyl jsem dojmu, že samotný bombometčík tuto privilej nemá), zjistili, že éro prakticky nejde vytrimovat a záhy nás podle sestřelili tři hurricanes. Při druhém náletu nás dostal launhcer.exe už po cestě tam.
Jak říkám, má to atmosféru. Podobně jako ve skutečné bitvě člověk předem absolutně nemá šanci předvídat všechny zákeřnosti, které jsou na něj nachystány.
Upravil/a 310_cibule dne 26-03-2012 11:09
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Ano ano. Ja som sa vcera bohuzial nemohol na vasu taliansku uchylacinu pridat, mali sme totiz polet s No.501. Tusim som vas aj zahliadol (osamotena BR.20 nad kanalom) avsak ucinil som vas neviditelnymi a kolegom som zahlasil ze to je len ghost plane a sli sme robit zle nejakym tym 109. Predsa vam nebudem kazit radost z hry nejakou drzou strelbou. Takto to funguje
Původně jsme chtěli na pětsetprvní vyslat naši nejúčinnější zbraň, ale protože jste se chovali rozumně, zůstal launcher.exe neodjištěn v pumovnici (a nakonec dostal nás samotné).
Rozumní lidé se spolu (i s CoDem), vždycky nějak dohodnou (i když občas je to záhul, Baron to včera vzdal hned po druhém l.e. ve stodevítce a šel zabíjet do první světové )
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
310_cibule napsal:...Rozumní lidé se spolu (i s CoDem), vždycky nějak dohodnou (i když občas je to záhul, Baron to včera vzdal hned po druhém l.e. ve stodevítce a šel zabíjet do první světové )
njn hanbím sa za to, po treťom launcher.exe error v priebehu 40 minút mi pukli nervy Ale faktom je, že v tých Br.20 sa nám krásne letelo. To je fakt. No, škoda že to padlo. Apropos Robo - písal som ti niekoľkokrát do chatu, ale bol si taký zaneprázdnený že si si to asi nevšimol
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.