November 23 2024 08:52:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 13

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Tento den ve WWII
310_cibule
10. ledna 1941
První akce německých letadel ve Středomoří. Ju-87 a Ju 88 z 10. Fliegerkorps se základnou na Siciii.

Mám tyhle hovadiny v kalendáři Ghosts, zkusím je sem každý den psát (teda každý den tam nejsou, ale častěji než obden jo).

Budou-li reakce, můžem to zachovat jako vlákno. Pokud ne, mohl by mi to chroustík vrazit ke kalendáři. Zatím bych s tím ale počkal.

AH_Cutora
Ty ho uz mas? Ja si ho objednal ke konci prosince a jeste nedorazil. Asi jim to opravdu bude trvat ty 3 nedele co psali ze to chodi do zahranici Smutný

310_cibule
si piš. a je parádní. už od října. dybych si já blbec počakl, maj na něj teď dvacetiprocentní slevu. Ale já ne.... já to holt musim mit co nejdřív.

GC3_Chroust
313_cibule napsal:
Budou-li reakce, můžem to zachovat jako vlákno. Pokud ne, mohl by mi to chroustík vrazit ke kalendáři. Zatím bych s tím ale počkal.

Oki ja pockam, kdyby neco tak houkni .)

310_cibule
11. leden 1944
Americké námořní letectvo ze základen na Gilbertových a Elliciných ostrovech zaútočilo na japonská postavení na atollu Kwajalein (Marschallovy ostrovy). Útok byl přípravou na chystanou invazi.

Upravil/a 310_cibule dne 11-01-2006 19:48

Jp-
cibule nepis červenou je to hnusný kdo na to má koukat že

312_HeRa
Jp ...nebud zelenj panacek...kdo se ma na to koukat Úsměv

312raf.com
310_cibule
Rudá je barva naše, vstanou noví bojovníci, Evropu obchází strašidlo... atd atd. Přečti si náš manifest, tam to včechno je.

Stručně a jasně: Jednou s váma zatočíme tak jako ruští bolševici zatočili s carem a Kerenským... Všechny vás pověsíme na lucerny. (K. Gottwald v parlamentu první republiky.)

Hoper
313_cibule napsal:
11. leden 1944
Americké námořní letectvo ze základen na Gilbertových a Elliciných ostrovech zaútočilo na japonská postavení na atollu Kjawalein (Marschallovy ostrovy). Útok byl přípravou na chystanou invazi.

Si si jistý tím Kjawaleinem ?
Nemá to být Kwajalein ?

310_cibule
Má.

Hoper
já jsem tak dobrej ... (až se tomu sám divím Mrknutí)

310_cibule
Seš. Se taky divím.

Hoper
hele, nepromázneš to tu a nenecháš tu jen ty info ?
moje kecy klidně smaž ...

310_cibule
Ty sou na tom nejlepší. Stejně sem nikdo nepřispívá, tak co? Lidi by se furt jen vraždili a historie je asi nezajímá....

Ale já vytrvám. Eště pár dní.

Idefix
11. leden 1944

Britské a americké letectvo zahájilo operace, které měly připravit podmínky pro invazi v Evropě

Spojenecké letectvo provedlo nálet na Pireus.

Britské a americké letectvo provedlo nálet na Oschersleben, Halberstadt, Magdeburg a Braunschweig (663 letadel, 59 letadel sestřeleno)

Spojenecké letectvo v Pacifiku provedlo nálet na Marshallovy ostr.

Colonel James Howard velitel 356. FS. sám doprovázel 401. BG. I když mu došla munice pokračoval v předstíraných útocích na německé stíhače. Za tuto akci byl vyznamenán Medailí ctí, nejvyšším americkým vyznamenáním.

~ forum.valka.cz ~
Upravil/a Idefix dne 12-01-2006 14:06

Idefix
12. leden 1943

Britské a americké letectvo provedlo nálet na Ruhr a Essen.

~ forum.valka.cz ~
Upravil/a Idefix dne 12-01-2006 14:07

310_cibule
Dobrý. Budeš to psát denně?

Idefix
Chtěl bych. Doufám, že to nebude vadit lidem z valka.cz, protože to tam sprostě opisuju. Samozřejmě taky bude záležet na tom, jestli se něco stalo ve vzduchu a jestli to někdo do Kroniky zaznamenal.

310_cibule
Prima. Zkus to dávat jinou barvou písma, ať je to hned patrné mezi těma Hoperovejma (a mejma) blábolama) Mrknutí

Jp-
313_cibule napsal:
Prima. Zkus to dávat jinou barvou písma, ať je to hned patrné mezi těma Hoperovejma (a mejma) blábolama) Mrknutí

raČi Nee!!

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,023,976 návštěv