protože jsem už cca rok a pár drobných nesáhl na virtuální létání kvůli práci a jiným koníčkům, rozhodl jsem se zbavit letecké výbavy, kterou sem za své krátké působení nasyslil. Létání sem si užil jenom krátce, takže i výbava se prakticky ani nezahřála.
A tak bych rád začal prodejem TrackIRa 5 spolu s 6DOF modulem a aktivním TrackClipem PRO.
Celá sada byla kupována přes eBay 9.9.2010, takže se zárukou nepočítat. Záruku na funkčnost TiRa a 6DOF dám já a to 14tidenní. Originální balení už nevlastním, TiR přišel v plastikovém obalu.
TiR sem si bohužel moc neužil, pořídil jsem ho těsně před šíleným pracovním návalem. Netrpí žádnou vadou, stejně tak 6DOF modul je nepoškozen.
K TiRu přidám i aktivní TrackClip PRO, ale kvůli jeho chatrné konstrukci se mi jej podařilo v kloubu zlomit (nejčastější problém s tímto Clipem) a je amatérsky opraven vystužením kloubu. Pokud bude zájemce kutil, vyspraví si sám dle svých představ. Navenek na Clipu není defekt poznat.
Osobní vyzvednutí v Praze případně poštovním balíkem.
Cena 4.000,-
Dotazy sem nebo SZ. Kdo dřív přijde, ...... má přednost.
Ctím pořadí dle času zprávy zde a v SZ.
Ahoj,
TozziFan mi poslal tento odkaz.
Měl bych případný zájem pouze o TrackIR kameru. Klip doma mam, takze bych ho nepotřeboval a klidně bys ho mohl prodat Tozzimu
Chtěl bych se jen zeptat, za kolik by to bylo bez toho clipu ?
Díky a hezkej den.
Marťas
Můj návrh, 300 za ten clip pro Tozziho, 3.700,- TiR + 6DOF modul.
Tozzi, ber na vědomí, že se opravdu musí ten kloub spravit, je nalomenej. Ted sem za něj párkrát vzal a zase to povolilo. Krom toho kloubu mu nic není, ale ten kloub bohužel dělá to hlavní.
Takže TiR Martinovi bez PRO Clipu, ale dám k němu ten 6DOF celkem 3.700,- , pokud má zájem.
[img]http://dl.dropbox.com/u/27440848/DSC_0002.JPG[/img] is not a valid Image.
Upravil/a ShadowDrak dne 21-03-2012 00:04
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.