Prodám tyto letecké pedály Saitek. Kupoval jsem je celkem nedávno, 25.11.2011 v obchodu www.vmshop.cz v Novém Městě nad Metují za 3069 Kč. Po zapojení jsem zjistil, že nefunguje pravá brzda, tak jsem je vrátil 29.11.2011 na záruční opravu. Po opravě jsem na nich odlítal pouze cca 2 dny, protože jsem shodou okolností ve stejnou dobu získal pedály od JoskyPilota (kromě FreeTracků dělá i pedály), které používám doteď, takže Saiteky jsou v bezvadném stavu. Mají záruku ještě asi 20 měsíců, mám k nim fakturu i reklamační protokol ze zmiňované záruční opravy.
Důvod prodeje - pedály mám dvoje a tak se mi na tyhle pouze práší ve skříni.
Kdo je z Východních Čech (Dobruška), může si je převzít i osobně.
Cena: 1900 Kč (včetně poštovného)
Upravil/a LEON dne 08-03-2012 16:45
Leone, podařilo se ti je na aukru prodat?
Taky se mi doma válej stejný pedály, dám je někomu asi za 1.000,- Kč, nebo už nevim. Pro úplnost říkám, že kvalit Happyho pedálů nedosahují, ale pro začátečníka a za ty prachy je to dobrá koupě. Staré půl roku, záruční list, krabice, nepoužitý suchý zipy, všechno mám, všechno dám.
Jo, mluvím o tomhle: http://www.alza.c...d67555.htm
Stav dobrý, trochu se tře plast o plast, ale to už od dob koupě. Dopravím po Praze zdarma nebo předvedu u sebe doma.
Prodám tyto letecké pedály Saitek. Kupoval jsem je celkem nedávno, 25.11.2011 v obchodu www.vmshop.cz v Novém Městě nad Metují za 3069 Kč. Po zapojení jsem zjistil, že nefunguje pravá brzda, tak jsem je vrátil 29.11.2011 na záruční opravu. Po opravě jsem na nich odlítal pouze cca 2 dny, protože jsem shodou okolností ve stejnou dobu získal pedály od JoskyPilota (kromě FreeTracků dělá i pedály), které používám doteď, takže Saiteky jsou v bezvadném stavu. Mají záruku ještě asi 20 měsíců, mám k nim fakturu i reklamační protokol ze zmiňované záruční opravy.
Důvod prodeje - pedály mám dvoje a tak se mi na tyhle pouze práší ve skříni.
Kdo je z Východních Čech (Dobruška), může si je převzít i osobně.
Sice reaguji na dva a půl roku starej post, ale funguje ještě ten JoskaPilot?. O freetracku uvažuju už dlouho, ale sám ho smontovat asi nedovedu. Jinak máte ho od něj někdo doma? Provedení/spokojenost?
Jinak mě hlavně zajímá jak to má vyřešený s napájením. Strká se rovnou do základovky nebo přes USB adaptér.
[img]http://www.letajicicihly.ic.cz/files/SVK/Saitek.jpg[/img] is not a valid Image. http://www.vmshop...oup_id=289
...protože jsem shodou okolností ve stejnou dobu získal pedály od JoskyPilota (kromě FreeTracků dělá i pedály)...
Sice reaguji na dva a půl roku starej post, ale funguje ještě ten JoskaPilot?. O freetracku uvažuju už dlouho, ale sám ho smontovat asi nedovedu. Jinak máte ho od něj někdo doma? Provedení/spokojenost?
Jinak mě hlavně zajímá jak to má vyřešený s napájením. Strká se rovnou do základovky nebo přes USB adaptér.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.