November 23 2024 14:11:49
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 20

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Balada o očích navigátorových...
310_cibule
Dneska jsem zahlíd v trafice dývýdý s dost nablblým názvem Balada o bombardérovi. Na přebalu to tvrdilo, že jde o ruský seriál z WWII a že je úžasnej (no, těžko tam budou psát, že je to průser).

Tak jsem to za těch 99 Kč risknul.

http://www.csfd.c...barderovi/

Viděl to někdo, je to hodně blbý? V recenzi někdo říká, že jsou v tom dokonce prý i letadla Úsměv
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_Pip
Letadla s kridly ci bez? Vyděšený
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
310_cibule
Si přečti dole v tom odkazu. Někdo tam docela vychvaluje souboj TU 2 s mezkem.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

WT_Horrido
K tomu se přidávají nedotažené detaily typu, že Káťa sebou vleče vysílačku v bedně. Každý ví, jak taková vysílačka za druhé světové (díky bateriím) byla neskladná a těžká i pro namakané paragány speciálních jednotek. Káťa ji však nosí, jako by v bedně byla vata...

Recenzent zjevně nezná sovětskou ženu Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

saldy
Počkej, to stojí 99Kč jeden díl z osmi?!

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
310_cibule
Nééé, je to na třech DVD, po 99,- Kč. Zítra má vyjít druhý.

falkon
Cibule, ked si si to uz kupil, tak preco zhanas nazory inych (recenzie, dotazy ci to niekto nevidel), a radsej si to nepozries sam? Úsměv

310_cibule
Sakra, vidíš, to mě nenapadlo. To bych moh'...

Koty
Ptá se, aby se nemusel vystavit riziku, že když to shlédne, bude morálně podražen, politicky konvertován či snad sexuálně přeorientován Šklebící se
Upravil/a Koty dne 29-02-2012 22:21
Rien n'est parfait; c'est la vie!

magot
no milostná zápletka bombarďáka s Káťou s 20-ti kilovou vysílačkou na zádech bude jistě výživná Šklebící se

310_cibule
Dneska vyšel druhej díl (je to po dvou, takže celkem čtyři dývýdý a 99.- Kč). Samozřejmě jsem si ho hned koupil.

Ale ještě jsem nenašel odvahu podívat se na ten první. A možná ani nikdy nenajdu...
Upravil/a 310_cibule dne 01-03-2012 09:30

WT_Horrido
Ale vystupují tam hezcí mladí lidé

[img]http://bukino.com/data/images/posts/62252/ballada_o_bombere_2011_serial.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a WT_Horrido dne 01-03-2012 10:39
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

310_cibule
Mladí a neklidní...

Koty
To je zprávně, že ten obrázek nejde zobrazit?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

310_cibule
Kdybych nevěděl, že Letec byl zfilmován o sedm let dříve než Balada, skoro bych si tipl, že Scorsese ukradl Rusům ten plakátový motiv na přebalu...

Hoper
Hele, Cibule, já zapomínám hodně, ale tohle sem kdysi postoval Horri a já zoufalec to (celých x dílů v ruštině) zkouknul na jeden zátah... (ale myslím, že jsem milostné a ukecané scény přeskakoval :D )
Zkouknout to šlo ;)

ed: a až uvidíš,že pilot bombardéru bude pilotovat bombardér, utíkat z lágru, bojovat s partyzány, bojovat s rozvědčíky, bojovat proti špionovi (teda nechá se od něj....), prohraje se SMERŠ a pak ..... jo, to budeš koukat, co takový ruský pilot bombardéru všechno zvládne ;)
Jo a ještě nějaké pletky s frdlajfínou :))
Upravil/a Hoper dne 01-03-2012 19:04
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Takhle vypadá ten přebal, na nějž jsem odkazoval. Takže Scorsese to neokopčil od Rusů, ale od řitky ;-)

[img]http://web.iol.cz/cibule/balad.jpg[/img] is not a valid Image.

Jinak jsem právě zhlédl první díl. No, uhm, tak... už jsem viděl horší kraviny (limitně se k tomu blíží třeba Pearl Harbour či Rudý Baron). Vidět se to dá, hlavně kvůli letadlům, ale člověk u toho trochu trpí, no. Ne moc, ale trochu jo...

magot
no Káťa nevypadá k zahození (pominu-li vysílačku) Šklebící se

btw dneska jsem si pořídil červený ocasy (red tails), tak jsem na to zvědav
Upravil/a magot dne 01-03-2012 19:58

310_cibule
Jak, kde? Já je chci taky.

Co máš proti vysílačkám, mně se líbí (vysílačky)

magot
310_cibule napsal:
Jak, kde? Já je chci taky.

Co máš proti vysílačkám, mně se líbí (vysílačky)

vysílačky jsou na mě moc hranatý a těžký Šklebící se

btw ta Káťa vypadá jak Šafránková!
[img]http://img560.imageshack.us/img560/5051/indexnl.jpg[/img] is not a valid Image.

no ocasy ... dokonce jsem k nim mám i polotovar cz titulků, resp. jsem započal dělat titulky ale pak se na to vykašlal kvůli deb. *** *****... Šklebící se
jestli máš zájem tak písni PM a pošlu ti link.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,026,300 návštěv