Vážení,
po dvou dnech sledování rozsvícené diody od disků mě věc přestala bavit a dal jsem se na cestu poznání. Věc se totiž nezlepšila ani při vypnutí většiny v systému nepotřebných služeb a jeden disk se stále protáčel čtením 5kB/s bez dovolení.
Stáhnul a zapnul jsem tedy ProcMon a k mému zjištění těch 5kB/s dělal svchost na ROF_ICE_Unlimited_Demo_1021b.exe
ROF_ICE_Unlimited_Demo_1021b.exe jsem tedy přejmenoval na ROF_ICE_Unlimited_Demo_1021b.exe_ a mám prozatím pokoj, čtení 4GB rychlostí 5kB/s by trvalo přes 9 dní, doporučuji tedy to samé než váš systém, defender nebo antivir napadne to samé.
Par dni zpatky jsem se setkal s podobnym problemem presne u stejneho souboru. Nevim jestli za to muze to jmeno ale dvakrat jsem to stahnul a pokazde jsem se nedostal k tomu to ani nainstalovat
Pokazde exploler i Totalcommander resp harddisk zamrzl pri vlezu do slozky kde tento soubor byl. Divne, s 32GB BR ripy nemam sebemensi problem
Jenomže tohle je exe a ještě 7z snad, tak di po tom bude drandit každej hlídací pes. V exploreru bylo vždycky něco shnilého při načítání složky s velkejma exe. Zkus to z command line a půjde to bez problémů.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.