Zdravím, rád bych si zalétal na tomto stroji, ale! Je tady problém, mám čistou nemodovanou hru a také jsem neinstaloval žadné patche a nevím si rady je totiž strašně moc patchů a všeho a když už jsem našel nějakou F9F tak vyžadovala xxx věcí které zase vyžadují xxx modů atd. Tedy prosím o radu jaké je nejrozumější řešení, děkuji
Nejjednodužší je použít kompletní balík modů UltraPack v poslední verzi 3 RC4, který obsahuje to tvoje letadlo. Získáš tak hromadu dalších letadel, která bys později chtěl asi také vyzkoušet. Ucelený postup instalace s odkazy hledej zde > https://vwings.net...ad_id=3687 Odkazy s patchema pro čistou hru najdeš zde na foru na úvodní stránce ( čistou nemodovanou hru musíš dostat na verzi 4.10.1m a na ní "plácnout" UltraPack instalaci )
Nainstalováno vše až po RC4 , vše funguje tak jak má . Ps: F9F je super ale asi se pořádně naučím lítat na F-86 vypadá skvěle po všech stránkách. Moc děkuji za rady všem. Jinak ještě doplním že pokuď někdo bude někdy stahovat patche na 1946 tak stahujte z mediafire odkazů, ostatní odkazy jsou mrtvé nebo v půlce spadnou takže aby jste je nestahovali zbytečně
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.