Kdo používá ATI Eyefinity, možná se mu bude hodit malé shrnutí a případná výměna zkušeností.
Mód pro UP3 na zvětšení zorného pole: http://www.sas194...878.0.html
a jeho instalace:
Find the #UP#SampleFolder.rar in your set of UP 3.0 installation files
Right click and extract to existing folder
Go in to new #UP#SampleFolder
Copy the #UP# folder
Paste in your Ubisoft\Sturmovik 1946\ folder
Right click on FOVMod_v1.1_.7z and extract to existing folder
Go in to new FOVMod_v1.1_ folder
Copy FOVMod folder
Paste in the #UP# folder you just created in Ubisoft\Sturmovik 1946\ folder
Ve hře to potom funguje na běžných klávesách pro zvětšování nebo zmenšování FOV.
Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenosti s tímhle: simultaneous cockpit cameras for use on multiple monitor setups, such as U-shaped forward-left-right views, as they existed in the original Il-2 (z interview s Luthierem: http://forum.1cpu...hp?t=28633)
Jestli to dobře chápu tak na rozdíl od rozšířeného zorného pole tento setup umožňuje na každém monitoru zobrazit jiný pohled kamery. Nikde jsem ale zatím nenašel návod jak to nastavit. Neví někdo?
Upravil/a Letecz dne 13-01-2012 23:16
Při svém zběsilém nastavování FOV jsem na to taky narazil, nevěnoval jsem tomu ale pozornost. Ideální by bylo, pokud bude možné nastavit osu každé kamery samostatně. Na obrázku, který jsem viděl svíraly osy kamery úhel 90°.
Přesně tak by mi to přišlo užitečné. Místo širokoúhlého pohledu vpřed - 3 kamery, každá na jednom monitoru v úhlu 90°. Takže nepamatuješ kdes na to narazil?
Tak tenhle mód bohužel nejde použít pro Spit-109 server (SCH akce). Nepustí to s ním do hry. Se Sans FOV changerem to jde, ale ten je děsně nespolehlivý. Po změně mapy a relognutí už se nechytal a FOV nešel vůbec změnit. Celý SCH jsem pak musel dolítat s pohledem "přilepen k zaměřovači", což nebylo zrovna optimální
Něřeší nějak změnu zorného pole patch 4.11, aby nemusel být používán externí program nebo mód?
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.