Zdravím vážení virtuální piloti.
Mám tu malej problém v podobě nefungujících patchů. Patch 4.8 se spustí a začne se instalovat. Potom instalace skončí ale když spustím hru mám ji jenom ve verzi 4.7 tak bych se chtěl zeptat jestli někdo z vás neví v čem by mohl být problém.
Děkuji za odpověď
Crackene, tady se nic zkoušet nebude, buď mu řekni co má udělat nebo se na to rači vykašli. Vyzkoušet si to mohl sám bez toho, aniž by se ptal. A patche jsou odkazovány na úvodní stránce, dokonce bez nutnosti registrovat se na Mission4today.
clone9cz napsal:
Crackene, tady se nic zkoušet nebude, buď mu řekni co má udělat nebo se na to rači vykašli. Vyzkoušet si to mohl sám bez toho, aniž by se ptal. A patche jsou odkazovány na úvodní stránce, dokonce bez nutnosti registrovat se na Mission4today.
To bylo naposledy, co jsem tu někomu s něčím radil. RADŠI se na to příště vykašlu, pane chytrej.
Crackene, v tomhle směru se Clona zastanu. Poradil jsi úplnej nesmysl. Na podobnou radu se raději opravdu vykašli.
Mikys95:
Jsou pouze dvě možnosti, kde může v tomto směru dojít k chybě:
1) patch instaluješ mimo samotnýho Šturma. Je potřeba, abys jej nainstaloval přímo do adresáře s IL-2, tedy např.: D:\hry\IL-2 1946\
2) patch se špatně stáhnul a není kompletní (doporučuji vyzkoušet stažení z jiného umístění), nejdřív ale napiš, jak přesně velký je ten 4.08, který jsi stáhnul.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.