Zdravim. Mám menší problém. Při hraní hry na obtiznost Simulace mi letoun furt táhne mírně doleva. Tak se to snažim vytrimovat, ale nedaří se. Vytrimovat výškovku mi jde. Ale křídélka bohužel ne, ať se snažim jak se snažim, letadlo furt táhne doleva. Neporadí v čem by mohl být zakopanej pes ? snad to bude nějaká prkotina Děkuji
aha, to me nenapadlo .. No je to Spitfire MK II ... Ale kdyz nastavim na arkadu, tak to letadlo nezahyba samo, takze to asi neco znaci, ze bych v simulaci tam mel preci jen neco nastavit ne ?
No u spita musíš trimovat směrovku. Má na to i budík, hned pod variometrem, ta horní ručička. Ukazuje "skluz" směrovky a trimuj na tu stranu na kterou ručka ukazuje, tak aby byla pokud možno pořád ve svislé poloze.
Jinak si nejsem jistej jestli má vůbec nějakou cena používat trim křidýlek. Ja u těch letadel co ho maji stejně trimuju směrovkou.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.